De naam ‘Mohammed’ wint terrein.

De naam ‘Mohammed’ wint terrein tegen de het landen van de ongelovigen.

Zoals een recent rapport vermeldt, is de Duitse stad Bremen de eerste in het land waar voor pasgeboren jongens, Mohammed de populairste naam is. Ook is de naam ‘Mohammed’ voor het tweede jaar op rij de populairste naam voor pasgeboren jongens in Nederland”, aldus een recent rapport. Mohammed is ook de populairste naam in Engeland. In feite is Mohammed een van de meest populaire namen in heel Noordwest-Europa. In Wenen is het al de 3e populairste babynaam.

Hoewel dit misschien onschuldig lijkt zien veel moslims hun nakomelingen als hun bijdrage aan de jihad. ofwel de strijd om de islam oppermachtig te maken. Want hoger in aantallen, betekent meer islamitische invloed en meer politieke macht. De populariteit om hun eerste zoon de naam ‘Mohammed’ te geven is voor de ouders geen modegril, maar het eren van profeet Mohammed, de grondlegger van de islam/jihad. Een islam en jihad waarvan de ouders hopen dat hun zoon die zal navolgen.

Hoewel de oorspronkelijke jihad, een directe oorlogvoering tegen de ongelovige was, met als streven de islam oppermachtig te maken, hebben islamitische geleerde verscheidene andere vormen van jihads bekend gemaakt, die ook tot doel hebben de islam te laten heersen. Zoals..

* jihad al-lisan (ofwel jihad met de tong = propaganda, penenstrijd, een mondelinge of schriftelijke verdediging van de islam, het verheerlijken, goedpraten, bagatelliseren of ontkennen van ernstige misdrijven zoals terreuraanvallen, volkerenmoord etc.)

* jihad al-mal (het financieel of materieel ondersteunen van jihadisten, ook via de zakat),

* jihad al-wilada (oftewel vruchtbaarheid) en wordt gezien als een manier om bij te dragen aan de “strijd” met als doel het land te regeren volgens islamitische leerstellingen.

Als voorbeeld van jihad met de tong werd een moslimimam gefilmd met de mededeling dat Europese mannen geen mannelijkheid hebben, dus zoeken hun vrouwen vruchtbaarheid bij moslimmannen:

We zullen ze vruchtbaarheid geven! We zullen kinderen met hen fokken, zodat we hun landen zullen veroveren! Of je het nu leuk vindt of niet, jullie Duitsers, Amerikanen, Fransen en Italianen en al diegenen die verwant zijn aan jullie [westerse mensen] – neem de vluchtelingen op. Want binnenkort zullen we hen [en hun in Europa geboren zonen] noemen naar het komende kalifaat! En we zullen tegen je zeggen: “Dit zijn onze islamitische zonen.”

Dat sommige moslimmannen volgens deze logica werken, is duidelijk. Het dagboek van Patrick Kabele, een Afrikaanse moslim die in Groot-Brittannië woonde en werd gearresteerd omdat hij probeerde zich bij de Islamitische Staat aan te sluiten met als voornaamste motief, een ​​negenjarige seksslaaf aan te schaffen, bevatte verwijzingen dat alleen gelijkgestemde moslims begrijpen. In een poging om Europese vrouwen als broedmachine te gebruiken en ‘kinderen mee te fokken’, merkte Kabele op dat hij ‘hier enkele witte Engelsen had bezaaid’

Jihad middels de vruchtbaarheid kan worden bereikt met zowel ongelovige vrouwen of moslimvrouwen. In tegenstelling tot eenvoudige paring wordt kussen als een intieme daad beschouwd, en moslims, in overeenstemming met de leer van al-wala ‘wa al-bara, mogen nooit intiem zijn met, of liefde voelen voor niet-moslims – zelfs als ze met hen getrouwd zijn. Ze mogen echter wel vleselijke relaties met hen hebben.

Moslimvrouwen blijven nog steeds de belangrijkste broedplaatsen voor de jihad, en velen van hen zien dat als hun plicht. Een christelijke Eritrese vrijwilliger en vertaler die in migrantencentra in Duitsland werkte en vaak door de migranten als moslima werd beschouwd, bekende vorig jaar dat moslimmigranten haar vaak in vertrouwen vertellen over hun afkeer tegenover christenen. Zij zeiden; “We zullen onze aantallen vermenigvuldigen. We moeten meer kinderen hebben dan de christenen, omdat dit de enige manier is om ze hier te vernietigen. ‘

Het idee dat meer moslimgeboorten meer moslimmacht betekenen, is zo ingebed onder moslims dat aanbevelingen voor ‘gezinsplanning’ in West-Afrika wordt opgevat als een Westerse samenzwering. “Het beleid van het Westen gaat over het verminderen van onze aantallen”, zei Hassane Seck, een imam uit Senegal. “Vanwege hun perverse promotie van anticonceptie, zijn vrouwen in Europa niet langer vruchtbaar, maar de onze wel. Straks zullen er veel meer van ons zijn en zijn zij bang. “Het rapport voegt eraan toe dat hij en andere imams, een passage in de Koran citeren waarin ze moslims smeekten om “verder te gaan met het vermenigvuldigen”, en gezinsplanning wordt in die regio door velen gezien als een westers complot om de verspreiding van de islam tegen te gaan. “

Geen wonder dat een van de drie mensen op aarde naar verwachting in 2070 moslim zal zijn…

“We hebben 50 miljoen moslims in Europa”, beweerde Muammar Gaddafi ten onrechte in 2006. Maar hij voegde er nog wat realiteit aan toe: “Er zijn tekenen dat Allah de islam overwinning in Europa zal geven – zonder zwaarden, zonder wapens, zonder verovering – het zal veranderen in een moslimcontinent binnen enkele decennia. “Uit peilingen en rapporten blijkt dat deze lang gekoesterde islamitische droom misschien niet zo vergezocht is.