Mohammed’s vrouwen en seksslaven.

Welke vredesprofeet heeft geen goederenwagon van 22 seksslaven?

Welke zogenaamde ‘boodschapper van God’, heeft geen harem? Welke autoriteit op het gebied van moraliteit, ethiek en spiritualiteit laat zich niet omringen door veel vrouwenvlees, goud en zilver?

In Mohammeds eigen losbandige bestaan deed hij alsof vrouwen, eigendom van mannen, een waarlijk ‘feit’ was, en ingefluisterd door god. Terwijl het gewoon onderdeel van de Mekkaanse-Arabische cultuur was.

Helaas, aangezien moslims moeten geloven dat Mohammed het ultieme voorbeeld van de mensheid is, is het niet meer dan logisch dat het beschouwen van vrouwen als vlees, inferieur, dienstbaar, onderdanig en zonder echte waarde, de moslimreligie zal doordringen. En dit is de reden waarom:

– meer dan de helft van de moslimvrouwen is analfabeet,
– 20.000 dochters worden elk jaar vermoord [eerwraak],
– vrouwen mogen worden geslagen,
– vrouwen in moslimlanden hebben beperkt erfrecht en privébezit,
– voor vervoer of naar buiten gaan afhankelijk van mannen.

Ali Dashti, een bekende moslimgeleerde, [of sciencefictionschrijver, wat met betrekking tot de islam hetzelfde zou zijn]; somt op wie volgens hem de vrouwen van Mohammed waren, ondersteund door Mein Koran, Mein Hadith en Mein Sira. Bij ander onderzoek zijn nog 2 tot 3 vrouwen of seksslaven geïdentificeerd, maar 22 is voldoende om het punt te maken dat vrouwen slechts hulpmiddelen zijn die door moslimmannen voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt:

1.Khadija,

2.Sawda,

3.Aesha.

4.Omm Salama.

5.Hafsa,

6.Zaynab,

7.Jowayriya,

8.Omm

9.Habiba,

10.Safiya,

11.Maymuna,

12.Fatema,

13.Hind,

14.Zanab van Khozayma,

15.Habla,

16.Asma van Noman,

17.Maria [de christen]

18.Rayhana,

19.Omm Sharik,

20.Maymuna bin al-Hareth

21.Zaynab,

22.Khawla

Nummers 17 en 18 waren volgens Dashti concubines. De laatste vier waren vrouwen hebben zich om een of andere reden gewoon bij de harem van de Arabische Führer gevoegd. De eerste 16 worden beschouwd als de officiële vrouwen van Mohammed.

Als uw grote voorbeeld, uw heilige profeet, fakkeldrager van de ware religie, kampioen in ethiek, 16 vrouwen, 2 seksslaven en 4 andere bijvrouwen had, wat is dan uw houding ten opzichte van vrouwen?

Een van de redenen waarom de islam een ​​gigantische mislukking is, is haar houding en zelfs haat tegen vrouwen. Gehoorzaam Mein Koran. Stel de dictator niet teleur. Vraag voor alles zijn goedkeuring. Geef hem zoveel vrouwen of seksslaven als hij wil.

Merkwaardig genoeg gunt Mohammed, zijn volgelingen slechts 4 vrouwen, terwijl hijzelf elk gewenst aantal mocht trouwen. Het is nogal merkwaardig dat bij fascisme zich altijd het volgende voordoet: beperkingen voor discipelen en sekteleden. Onbeperkte vrijheid en privileges voor de leiding.

western-civilisation.com