Is het virus islam te genezen?

global swarming

Met gevaar voor het schenden van politieke correctheid, heb ik tientallen jaren nauw en zorgvuldig de islam geanalyseerd. Het heeft geleid tot de volgende opmerking: de islam is een sociaal-cultureel virale ziekte die met zijn kwaadaardigheid elke kwetsbare gastheer binnenvalt en tegelijkertijd zijn eigen aanhangers verslind.

Met andere woorden, de islam is net zo dodelijk als een besmettelijke ziekte. Zodra het de geest van zijn slachtoffer heeft geïnfecteerd, is deze ‘slopende’ aandoening in staat om hem of haar te transformeren in een hulpeloze islamitische pion die geen andere keuze heeft dan het ten uitvoer brengen van wat de islam van hem vraagt.

Deze mensen, tot slaaf gemaakt in het uitvoeren van extreem gewelddadige opdrachten, zijn geestesziek en zijn zeer besmettelijk.
Terwijl ze zich bezighouden met gruwelijke misdaden van chaos en geweld om hun onvoorwaardelijke gehoorzaamheid te tonen aan de dictaten van de islamitische cult, werken ze tevens actief mee om deze ziekte over te brengen op anderen. Zoals Islamitische Staat of “ISIS / ISIL dat ook doet.

In de afgelopen 1400 jaar is de islam als een mentale retrovirus gemuteerd in een groot aantal soorten en mate van ernst. Ieder geborene in een moslim familie, alsmede degenen die zich bekeren tot de islam, brengen een bepaalde mutatie van het islamitische virus naar zich over.
Zoals het geval is bij alle retrovirussen nestelt dit virus zich diep in de psyche en barst van tijd tot tijd los met potentieel verwoestende islamofilie patientengevolgen.

Het islamitische virus ontneemt de persoon bovenal zijn meest fundamentele menselijke eigenschap; zijn natuurlijke recht om onafhankelijke beslissingen te nemen. In plaats daarvan een blinde gehoorzaamheid naar de enige verantwoordelijke voor alles, de niemand kennende Allah.

De koran is de bron van dit virus en de moslims zijn de dragers die het overbrengen op anderen of worden er zelf door verslonden.

Zoals met iedere besmettelijke ziekte, is er geen minimaal niveau van aanvaardbaar risico. Het enige aanvaardbare risico met de onmenselijke islam is zijn volledige decimering. Anders zal het verwoestende jihadisme van tijd tot tijd opnieuw de kop op blijven steken en zijn dodelijke gif op zijn slachtoffers overbrengen.

De islam, een overblijfsel uit een ver verleden van primitieve mensen die leefden en stierven door het zwaard, accepteert geen vreedzaam naast elkaar bestaan van verschillende culturen en religies. Het verdeelt de wereld expliciet in twee kampen: de gelovigen en ongelovigen. En het is de heilige plicht van de gelovigen om de wereld van Allah te zuiveren van alle niet-moslims.

De islam is inderdaad een dodelijk en sociaal-cultureel overdraagbaar virus dat immuun is voor algemene methoden van behandelingen.

Link, Amil Imani