Stenen kussen als religie

door Ibn Sufi-al-Kitab

Ik vraag me af of moslims in verlegenheid zijn gebracht door hun stompzinnige heidendom en geritualiseerde domheid van hun politieke theocratie.

Een steen kussen?
Zeven keer draven rond een heiligdom?
Te geloven dat een zwarte asteroïde, ooit in zijn zuiverheid een witte steen door de maangod ilah aan Adam werd gegeven?
Te geloven dat de kleur van de witte asteroïde, vanwege aanraking van de zondige mens in een zwarte kleur is veranderd?
Lopen tussen twee heuvels op zoek naar water zoals de echtgenotes van Abraham ook deden?
Terwijl Abraham nooit in de buurt van Mekka is geweest!
Stenen gooien naar kleine duiveltjes?
De zonneduivel wegjagen?
Is steen -en maanaanbidding een religie?

De moslims die gestudeerd hebben zouden zeker verontwaardigd moeten zijn door deze hersenloze irrationele rituelen.
Newman in het boek ‘The Early Christian-Muslim Dialoque’ [1994, p. 4158L4AgU3L__,200_uuuuuuuuuu179] stelt: “Islam heeft zichzelf bewezen als een aparte en antagonistische religie, ontstaan uit afgoderij.” Islam was Mohammeds uitvinding en het was inderdaad een zeer aparte en diep antagonistische theologie. Mohammad zag weinig nut in Joden, christenen of zwarten. Een niet-moslim moest worden vernederd, geslagen, gedood, verkracht en hun bezittingen geplunderd door islamofielen. Het Arabische paganisme werd door Mohammed gewoon overgenomen en gecombineerd met de afgod van de maan en vervolgens heilig verklaard als een monotheïstische religie.
De wereldgeschiedenis kent slechts één vorm van pre-islamitische verering van de Ka’aba en dat is de afgoderij van de heidense Arabieren. [Gilchrist, de tempel, 1980]

De Ka’aba, het huidige centrale moslim heiligdom, gewijd aan Mohammed of Allah [beide zijn hetzelfde], bestond al minstens 600 jaar vóórdat de islam was ontstaan.

De wereldgeschiedenis steunt op geen enkele wijze de Koran claim, dat de Ka’aba altijd een plaats van monotheïstische, niet-afgodische verering is geweest. De vroegste vermelding van de Ka’aba is gevonden in de geschriften van Diodorus Siculus van ongeveer 60 v.C., en beschreef het als een “tempel dat zeer vereerd werd door de Arabieren”. Dienovereenkomstig dateert de Ka’aba ten minste van vóór de tijd van Christus.”

Het aanbidden van stenen en hemellichamen van ons zonnestelsel waren kenmerkend voor de ongeschoolde, analfabetische en zeer arme heidense Arabieren. Offergaven aan hemelgoden om water of om koelte te brengen waren gebruikelijk en verplicht in een gelovige bedoeïenen gemeenschap. Zo werden ook speciaal uitziende stenen voor goddelijke aanbidding aangewezen. De meeste uitgekozen stenen waren slechts asteroïden die de Arabieren in de woestijn gevonden hadden. De eigenheid van deze stenen maakten zo’n indruk op de Arabieren dat zij veronderstelden dat de stenen zeker tekens van goddelijke macht moesten zijn. Stammen rond het gebied van de steen moesten een Hajj of reis naar de goddelijk gewijde structuren van de steen maken en toonden hun respect door het te vertroetelen en te kussen. In Mekka werden vrouwen gedwongen om met hun genitaliën over de zwarte steen te wrijven om de vruchtbaarheid te bevorderen. Hoe rationele en wetenschappelijk.

“Vóór de tijd van Mohammed, aanbeden de Arabieren stenen en de zwarte steen was een van deze objecten van aanbidding. Niet alleen werd het kussen van deze steen in de islam opgenomen, de hele plichtpleging van de hajj bedevaart van vandaag de dag is fundamenteel hetzelfde als van de Arabieren van vóór het mohammedanisme. Mohammed veranderde enkel de betekenis van deze plichtplegingen maar hij heeft de riten en bedevaart gelaten zoals het was.

Al-Kindi, een moslim historicus die de cult uiteindelijk verlaten had verklaarde lang geleden dat het Allah-ding niet hetzelfde is als de christelijke God, maar gewoon een noordelijke Arabische maangod El-Lah. Er is helemaal geen gelijkenis tussen het christelijke ideaal van God en die van de moslim:
Al-Kindi wees erop dat de islam en de Allah als God niet uit de Bijbel kwamen, maar uit het heidendom voor de Sabeans. Zij hebben de God van de Bijbel niet aanbeden maar de maangod en zijn dochters al-Uzza, al-Lat en Manat [Newman, p.357].

Dit is voor iedereen duidelijk die de moeite heeft genomen om de Arabische en islamitische geschiedenis te bestuderen. De hemelgod Chinghis Khan is niet hetzelfde als de christelijke god. De Hettitische dondergod Baal is niet hetzelfde als de christelijke God. Zeus is niet hetzelfde als de christelijke God. De 7000 Shinto goden zijn niet hetzelfde als de christelijke God. Animistische goden zijn niet hetzelfde als de christelijke God. Het mohammedanisme heeft meer gemeen met het premoderne paganisme dan met het Joods-christelijke monotheïsme. De feiten zijn duidelijk.

http://www.western-civilisation.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.