Wolven in schaapskleren

MOSLIMS BEWEREN DAT MOHAMMED IN DE BIJBEL STAAT AANGEKONDIGD.
ZE HEBBEN GELIJK…; ”PAS OP VOOR VALSE PROFETEN DIE IN SCHAAPSKLEREN TOT U KOMEN MAAR EIGENLIJK ROOFZUCHTIGE WOLVEN ZIJN.”               

MATTHEÜS 7:15

Jihad heeft twee strategieën. Eén daarvan is de terreur en de andere is de misleiding. De ene groep moslims terroriseert en een andere groep moslims bedriegt ons. De bedriegers zijn zo vermomd dat ze zelfs de slimste onder ons kunnen bedriegen. De bedriegers verzetten zich openlijk tegen de terroristen en vertellen ons datgene wat we graag willen horen. Wij geloven hen en denken dat ze aan onze kant staan. Dat is waar de val ligt. Zij zijn die wolven in schaapskleren.

Je ziet hen overal in de media en worden gerespecteerd, zelfs door degenen die weten dat de islam een ​​bedreiging vormt. Hun doel is om ons te doen geloven dat de echte islam vredig is en dat de terroristen in aantal, een kleine misleidde minderheid zijn. Degenen onder ons die de islam kennen, weten wel beter. De bedriegers vertellen alles behalve de waarheid. Zoals je stank en uitwerpselen niet van elkaar kunt scheiden, zo zijn politieke islam en religieuze islam één en dezelfde. Het geweld en terreur staat in de wolf-in-sheeps-clothingKoran. Ze zijn inherent aan de islam wat niemand kan veranderen.

catchthefire