Benoem het gif

Okay, ik ben deze week door verschillende mensen benaderd uit Noorwegen om mij erop te wijzen dat de vrouwen die op straat werden aangevallen en verkracht, het slachtoffer waren van niet-westerse immigranten. De verkrachter in de video voerde zijn religie aan als rechtvaardiging voor zijn gedrag. En zei dat zijn religie hem het recht geeft om vrouwen te behandelen op de manier zoals hij het wil.

Kan iemand raden welke godsdienst dit mogelijk maakt? Ik geef u een hint: In landen waar deze religie het voor het zeggen heeft, worden vrouwen, wanneer zij verkracht zijn, in de gevangenis gegooid voor overspel. Ze moeten 4 mannelijke getuigen hebben om het tegendeel te bewijzen. De getuigenissen van vrouwen en niet-moslims zijn niet toegestaan. Op deze manier wordt het voor de vrouw onmogelijk om haar recht te halen. Voor het verkracht zijn in Saoedi-Arabie, ontvangt een vrouw honderd zweepslagen en in Iran kan een vrouw worden gestenigd tot de dood.

Er zijn vele redenen waarom islam de westerse samenleving verarmt, waarvan naar mijn mening de belangrijkste is dat het vrouwen degradeert en vernedert. Behalve de linkse vrouwen; die vernederen en degraderen zichzelf door de islam te verdedigen, zoals makke schapen het slachtfeest verdedigen.

Een vrouw in de islam moet van kop tot teen bedekt worden omdat van mannen niet kan worden verwacht dat zij enige vorm van elementaire zelfbeheersing kunnen tonen.
Ik heb veel correspondentie van boze islamitische mannen ontvangen, die vertellen dat deze vrouwen,  gezien de wijze waarop zij zich kleden, er zelf om vragen. Geen andere religie leert mensen om op deze wijze te denken.

Onlangs hier in Groot-Brittannië, hadden we islamitische pooierbendes die jonge meisjes uit Noord-Engeland verkrachtte. Ik bedoel moslimbendes en niet “Aziaten” zoals de media maar blijft verkondigen. Er zijn geen Sikhs of hindoes bij betrokken maar de media noemt deze bendes Aziaten om het echte probleem te verhullen, en belasteren daarmee de hindoes en de sikhs.

Deze moslims doen dit omdat zij niet-moslimvrouwen als sub-menselijk afval beschouwen. En dit gif komt rechtstreeks uit hun religie: een godsdienst waarvan de waarden worden gedicteerd en opgelegd door een aantal van de meest bekrompen, psychotische mensen op deze planeet. En het zijn niet alleen blanke westerse meisjes op wie zij zich richten, ook hindoestaanse en Sikh meisjes krijgen dezelfde behandeling omdat ze niet-moslim zijn, en worden dus ook als afval beschouwd.
Maar niemand wil het probleem benoemen. Wij blijven het verbloemen uit angst dat het irritatie veroorzaakt. Welnu, zal ik het dan wél benoemen? Het is de islam. Dat is het probleem. Goed, ik ben blij dat wij dit hebben opgehelderd.

In de hele islamitische wereld, worden mannen vanaf de wieg geleerd dat zij het volste recht hebben om vrouwen te behandelen zoals zij dat willen. In Pakistan, waar de verkrachters van Noord-Engeland vandaan komen, worden duizend vrouwen per jaar vermoord. En een vrouw die haar verkrachting probeert te melden wordt waarschijnlijk opnieuw verkracht, maar dan op het politiebureau.

Het feit dat we deze mentaliteit importeren zou al erg genoeg moeten zijn. Maar wat het toch nog erger maakt, is de botte weigering om dit gif te benoemen. Een gif dat maar toeneemt. Het is islam’s fundamentele kijk op vrouwen als minderwaardige wezens. Dit is niet alleen onaanvaardbaar en verkeerd, het is stuitend immoreel. Het is net zo immoreel als elk ander racistisch platform en het moet worden behandeld met dezelfde verachting.

Maar waarom gebeurd dat dan niet? Omdat het voor ons makkelijker is om de islamitische vrouwenhaat te filteren door middel van een handige multiculturele lens die ons van alle verantwoordelijkheid ontslaat. Het is makkelijker om de verschillen te respecteren en de diversiteit te vieren, dan een ruggengraat te tonen. En het is makkelijker om te doen alsof wij ergens voor staan, dan om de waarheid te vertellen en de naam van dit GIF te benoemen. Het moet worden benoemd en het moet worden beschaamd. Het moet worden geconfronteerd en het moet worden uitgedaagd, openlijk, luidkeels en vaak – zonder verontschuldiging- totdat het voor eeuwig ter wille van de gehele mensheid wordt geëlimineerd. En als wij in het Westen het niet doen, wie dan wel?

En ja, sommige moslims zullen wederom beledigd zijn omdat sommige moslims altijd beledigd zijn. Maar zij zullen oké zijn wanneer zij eraan gewend zijn geraakt. Vrede.

Pat Condell

 De koran is namelijk vergif en net als met bijensteken;

als je genoeg gif binnenkrijgt dan vallen er doden.