ISIS militant kondigt huwelijk aan met 7-jarig meisje

Screen-Shot-tundra tabloidsEen kafir heeft geen menselijke waarde in de islam. Kafirs kunnen worden misbruikt voor hun vaardigheden, voor seks, voor de slavenhandel, voor alles wat voordeel oplevert – of gewoon worden gedood. Moslims geloven dat voor het doden van kafirs, men daarvoor in de hemel beloond wordt.

Deze foto werd gepubliceerd op twitter door (@Fadel_alHadidi) en verklaarde dat een ISIS militant een 7-jarige kafir meisje zal trouwen (bron en afbeelding zijn niet bevestigd). Het meisje staat met een ISIS vlag over haar schouders gewikkeld.

Wanneer een gedwongen bekering plaatsvindt, wordt het slachtoffer eerst gedwongen Koran recitaties op te zeggen, zodat het pedo-huwelijk volgens de sharia-wetgeving halal kan worden gemaakt.

Verplaats je in dit arme doodsbange meisje in de klauwen van ISIS! Wie kan haar beschermen? Er is niemand om haar te beschermen. Integendeel, Qatar Saoedi-Arabië en Koeweit steunen dit monsterlijke islamitische gedrag sinds eeuwen en moskeeën in de hele wereld collecteren geld om dit monster te laten groeien en uit te breiden.

http://pamelageller.com/2014/08/