Lust

Koran 33:6
De Profeet heeft een grotere aanspraak op de gelovigen dan dat zij op zichzelf hebben en Zijn vrouwen zijn de moeders onder de gelovigen …. Dit staat geschreven in het boek.  


Koran 33:50
O Profeet! Voorwaar, Wij hebben je echtgenotes toegestaan, en de slavinnen waar jij over beschikt, en de dochters van jouw oom en de dochters van jouw tantes van vaderszijde, en de dochters van jouw oom van moederszijde en de dochters van jouw tantes van moederszijde. En (ook) zij die met jou zijn uitgeweken en elke gelovige vrouw indien zij zich aan de profeet toevertrouwt als de
profeet haar wenst te huwen; dit is slechts voor u en niet voor de gelovigen


Koran 33:51
Je mag afwijzen wie je wilt, en je mag nemen wie u begeert. Het is geen zonde.”


Koran 66:1
Oh profeet, waarom jezelf datgene verbieden wat Allah voor u wettig heeft gemaakt?  


Koran 66:5
Misschien, als hij van u [allen] scheidt, Allah zal hen vervangen voor betere vrouwen dan u – onderdaniger, geloviger, gehoorzamer, meer berouwvol, vroom, gewend te vasten, weduwen of maagden.”   


Ahadith                              

Tabari VIII: 117
De boodschapper nam Safiyah voor zichzelf. De vrouwen van Khaybar werden verdeeld onder de moslims.”


Bukhari: V5B59N524
De moslims zeiden onder elkander: ‘Zal Safiyah een van de vrouwen van de Profeet worden of gewoon een dame als gevangene en een van zijn bezittingen.”


Bukhari: 4:52:143 , 5:59:523
“Het was toen dat de schoonheid van Safiyah aan hem werd beschreven.. Haar man was gedood [door Mohammed], zodat de apostel haar voor zichzelf kon nemen. Na de menstruatie nam hij haar als zijn vrouw. Trouwde, en dwong haar een sluier te  dragen.”


Tabari VIII:122 en Ishaq: 515
Mohammed bepaalde dat Safiyah op de achtergrond moest blijven en gooide zijn mantel over haar. Zo wisten de moslims dat hij haar voor zichzelf had gekozen.”
De apostel en Safiyah brachten de nacht door in zijn tent. Abu Ayyub bewaakte de tent met zijn zwaard. Toen de apostel de volgende ochtend naar buiten kwam, zei Abu: ‘Ik was bang voor wraak omdat u haar vader, haar echtgenoot, en haar mensen heeft gedood.”


Tabari IX: 126
De boodschapper van Allah trouwde in totaal vijftien vrouwen. Er was een periode dat Mohammed 11 vrouwen had, en na zijn overlijden liet hij er negen achter.”


Tabari VIII: 187
De [ 62 jarige] boodschapper trouwde Mulaykah. Ze was jong en mooi. Een van de vrouwen van de profeet kwam naar haar toe en vroeg: ‘Voel je je niet beschaamd om getrouwd te zijn met Mohammed die je vader tijdens de aanval op Mekka vermoordde?”


Ishaq: 311
De apostel zag Ummu’l als baby voor zijn voeten kruipen en zei: ‘Als ze opgegroeid is, zal ik met haar trouwen.’ Maar hij stierf voordat hij in staat was om dit te doen. “


Tabari IX: 128
Toen de profeet Aisha trouwde was zij heel jong en nog niet klaar voor gemeenschap.”


Bukhari: V9B87N139-40
De apostel zei tegen Aisha, ‘Ik heb twee keer over je gedroomd. Ik zag je in een zijden kleed, gedragen door een man of een engel. Hij zei tegen mij: ‘Ze is van jou, om haar te ontdekken. ”Ik dacht: “Als dit van Allah komt, dan moet het gebeuren.”


Tabari IX: 133
Na de inval op Muraysi werd de vrouwelijke gevangene Juwayriyyah door de Boodschapper opgeëist. Mohammed trouwde Umm, die het christendom had omarmd.”

Tabari IX: 134
Mohammad nam Zaynab [zijn schoondochter] maar Allah had geen problemen met deze [incestueuze] relatie en het huwelijk werd voltrokken.”


Tabari IX: 139
De boodschapper trouwde Ghaziyyah nadat het nieuws over haar schoonheid en vaardigheid hem bereikt had.”


Tabari IX: 137 
Allah gaf Rayhanah van de [Joodse] Qoeraiza als buit aan Zijn boodschapper  [maar pas nadat ze werd gedwongen te kijken naar de onthoofding van haar broer en haar vader, en te kijken naar de verkrachting van haar moeder en de verkoop van haar zuster.


Tabari IX: 137
Mariyah, een Koptische slavin werd aangeboden aan de profeet. Zij werd aan hem gegeven door Muqawqis, de heerser van Alexandrië.”


Tabari IX: 138
De profeet was getrouwd met Aliyyah. Hij gaf haar geschenken voor een echtscheiding en verliet haar. Hij trouwde ook Qutaylah, maar hij stierf voor de huwelijkse voltrekking.” 


Tabari IX: 139
Layla benaderde de Profeet met zijn rug naar de zon en sloeg hem op zijn schouder. Hij vroeg wie dit was en zij antwoordde: ‘Ik heet Layla. Ik ben gekomen om me aan te bieden.’ Hij antwoordde: ‘Ik ga akkoord.’ “[Layla deelde haar verhaal met haar ouders.]” Zij zeiden: ‘Wat heb jij een slechte zaak gedaan! Je bent een zichzelf respecterend meisje, maar de profeet is een rokkenjager.’


Tabari IX: 147

“Een eunuch genaamd Mubur werd samen met twee slavinnen gepresenteerd aan Mohammed. Hij nam een slavin als bijvrouw, de andere werd aan Hassan gegeven.”  


Ishaq: 186
Hij nam me mee naar het paradijs en daar zag ik een jonkvrouw met donkerrode lippen. Ik vroeg haar tot wie zij behoorde, want zij beviel me zeer toen ik haar zag.”


Bukhari: V4B52N211
Ik nam deel aan een aanval onder leiding van de profeet. Ik zei: ‘Profeet, ik ben getrouwd.’ De profeet zei: ‘Een maagd of een eervolle vrouw.’ Ik antwoordde: ‘Een eervolle vrouw.’ De profeet zei: ‘Maar waarom geen maagd, die zou met je spelen en jij kon met haar spelen.’ Apostel! Ik heb enkele jongere zusters en vond het niet gepast om een jong meisje te trouwen.”


Tabari VIII: 100
De boodschapper stuurde Hatib met een brief naar Muqawqis, de heerser van Alexandrië. Muqawqis gaf de apostel vier vrouwelijke slaven.”


Bukhari: V9B86N98

“De Profeet zei:” Een maagd mag niet trouwen totdat zij gevraagd wordt in te stemmen. ‘O apostel! Hoe zal een maagd haar toestemming moeten tonen?’ Hij zei: “Door te zwijgen.”


Bukhari: V5B59N342

Umar zei: “Toen mijn dochter Hafsa haar man verloor in de slag om Badr, de apostel eiste haar op voor een huwelijk en ik gaf haar aan Hem.”


Tabari VIII: 4
Op een dag ging Mohammed op zoek naar Zayd. Er hing een doek voor de deuropening. De wind tilde het doek omhoog zodat Mohammed de kamer in kon kijken. Hij zag Zaynab naakt en adoratie vulde het hart van de profeet. Daarna maakte Allah haar onaantrekkelijk voor haar man Zayd.’’


Tabari VIII: 3
Zayd verliet haar en zij werd vrij. De profeet zei; ‘Allah heeft mij met haar getrouwd.’


Bukhari: V5B59N459
Ik kwam de moskee binnen, zag Abu en ging naast hem zitten en vroeg over seks. Abu Said zei, ‘We gingen met de  apostel naar buiten en kregen gevangen vrouwelijke slaven toebedeeld. We verlangde naar vrouwen en hielden van coïtus interruptus.’


                        

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.