Een speciaal soort haat

Pat Condell

Vandaag is het Holocaust Memorial day wat me ertoe aanzet iets te zeggen wat ik al langere tijd wilde zeggen.

In het Europa in de periode van de nazi’s was het antisemitisme een groot probleem, maar het is weer terug. Wat kan hiervoor de reden zijn? Wil iemand het zeggen? Ik wil het eigenlijk ook niet zeggen maar ik zal wel moeten. Het is massa moslimimmigratie.
Een jood in het hedendaagse Europa die massa moslimimmigratie bevordert moet wel gek zijn, want joden worden door moslim-antisemitisme verdreven en wij laten het gewoon gebeuren omdat we de moed niet hebben om ertegen in te gaan en het te benoemen.
Kijkend naar de manier hoe joden in de geschiedenis van Europa zijn behandeld dan zou men dit gedrag bestempelen als lafhartig en verre van rechtvaardig. Deze lafhartigheid is slechts een beleeft eufemisme voor moreel verval en dit is in feite wat er aan de hand is.
Politici voelen dat zij moeten reageren omdat zij geen andere keus hebben en zeggen dan dingen als ‘’we moeten meer doen om deze golf van antisemitisme te stoppen [die we niet kunnen negeren hoewel we dat wel zouden willen].” Of politici zeggen dat we meer moeten doen maar toch niet doen [om anderen niet te beledigen].

Mensen zeggen vaak tegen mij; ”Niet alle moslims haten Joden. Ze haten Israël. Jij bent gewoon een racist.” Natuurlijk, niet alle moslims haten joden maar de religie islam haat hen wel. Het staat in de koran geschreven, een boek dat ouder is dan de staat Israël. En kijkend naar de ernst waarmee moslims hun religie belijden is het geen verrassing dat vele van hen de joden moeten haten omdat zij Joods zijn. En daarom verandert iedere anti-Israël-mars met een overtal aan moslims in een anti-joods haatfeest. Dit te benoemen maakt mij of ieder ander geen racist. Dit  ontkennen met het bewijs voor je neus maakt jou een lafaard en een leugenaar, zeker als je jezelf een journalist noemt.

Het islamitisch schrift vertelt moslims uit te kijken naar de dag dat zij de joden kunnen uitroeien [niet Israëli’s maar de joden]. Deze teksten uit de hadith zijn opgenomen in het handvest van de islamitische terroristengroep Hamas. Dat is ook waarom islamitische terroristen altijd graag joden uitzoeken om hen te doden. Dus geen Israëli’s maar Joden.

Er heerst een speciaal soort haat die je overal in de islamitische wereld tegenkomt en waar een peiling ons vertelt dat een meerderheid van die mensen, meningen over joden hebben die niet in de beschaafde wereld thuishoren. Maar wij zijn bezig, als deel van ons multicultureel project van suïcidale domheid en morele lafheid, deze mentaliteit van haat naar Europa te importeren. Want ach, wat zou er dan verkeerd kunnen gaan?  Nou, vier mensen vermoord in een supermarkt in Parijs – dat is wat er mis kan gaan. Joden mishandeld en aangevallen in Europese steden terwijl de autoriteiten en media excuses maken voor hun moslimaanvallers – bewapende politie op joodse scholen – moslims die synagogen aanvallen en een ware exodus van joden uit Europa – dat is wat er mis kan gaan.
In feite, het is al mis aan het gaan. Het aantal joden dat Frankrijk verlaat voor Israël verdubbelt elk jaar en dit zal over heel Europa doorgaan zolang wij, het niet durven aan te pakken of weigeren de oorzaak te benoemen.

Ik weet dat we neergeslagen worden door politieke correctheid en relativisme maar heeft dan niemand meer een geweten of is dat een ouderwets idee. Islam heeft veel lelijke dingen naar de westerse maatschappij gebracht en het antisemitisme is er slechts één van. Maar het is er één met een heel scherp randje en wij hebben de verantwoordelijkheid om dat randje bot te maken want we kunnen dit niet in onze maatschappij hebben als wij ons geciviliseerd en vrij willen blijven noemen. En het eerste wat wij aan dit nieuwe fenomeen moeten doen is het benoemen zoals het is, zonder rekening te houden met sentimenten.
Het is moslim-antisemitisme. Toch moslims? Jullie kennen de waarheid.
Het is moslim-antisemitisme, politici! Dus niet het algemene antisemitisme met een vage en ongespecificeerde mysterieuze oorzaak.
Het is moslim-antisemitisme, journalisten! Bevolen door de islamitische geschriften en schrijft dat maar op voordat je het vergeet, want dat zal je.
Het is moslim-antisemitisme, progressieve joden! En dus niet het extreme rechts zoals jullie graag hadden gewild.

Maar het slechte nieuws is dat jullie joden in de vuurlinie liggen en wanneer je geraakt wordt zal niemand er iets aan doen want dat zou wel eens racistisch kunnen zijn. Als dit zou gebeuren met welke andere groep dan ook, dan zou de mensenrechten-industrie er overheen gevallen zijn. Maar niemand geeft om de joden en niemand heeft dat ooit gedaan. En dat is vooral de reden geweest waarom de Holocaust gebeurd is. Dezelfde Holocaust waarvan veel moslims tegen hun kinderen zeggen dat het niet gebeurd is, en enkel omdat zij de joden haten. [joden zijn altijd daders, nooit slachtoffers] En als het op klagen aankomt dan erkennen moslims [als beroepsslachtoffers], maar al te graag dat zij de nieuwe joden van Europa zijn.

Maar in feite zijn de joden in Europa opnieuw de vervolgde joden en de moslims, opnieuw de nazi’s. Uiteraard niet alle moslims zijn nazi’s maar hun aantal is groot genoeg om het verschil te maken, en dat is een héél vervelend verschil. En hoe meer moslims wij naar Europa importeren hoe gevaarlijker het voor de joden wordt tenzij wij deze moslims verdrijven of collectief onze rug recht gaan houden en deze giftige moslimhaat aanpakken.

Youtube