Folteren

zwart tt


Koran 5:33
“De straf voor diegene die oorlogvoeren tegen Allah en zijn boodschapper en onheil veroorzaken in het land. Vermoord hen, zij moeten gekruisigd worden of de handen en voeten afsnijden aan tegengestelde zijde. Hun lot is afschuwelijk. Zij zullen niet ontsnappen aan het vuur, onafgebroken lijdend.


Koran 8:12
“Uw Heer inspireerde de engelen met het bericht; Ik zal de ongelovigen terroriseren. Daarom sla op nekken en gewrichten en schakel hen uit. Snij alle vingers en tenen af.


Koran 48:27
“Als de moslims er niet waren geweest, dan zouden wij de ongelovigen straffen met een gruwelijke foltering.


Koran 9:5
“Wanneer de heilige maanden waarin er niet gevochten mag worden voorbij zijn, strijd en dood de ongelovigen waar je hen kunt vinden, neem hen gevangen, folter hen, maak een hinderlaag en gebruik iedere strategie voor de strijd.


HADITH

Tabari VIII 122 en Ishaq 515
“De Profeet gaf orders aan Kinanah betreffende Zubayr, hij zei; Martel hem tot hij verteld wat hij weet. Dus Zubayr deed een brandende stok ronddraaiend op zijn borst tot Kinanah bijna dood was. Daarna gaf de Boodschapper Kinanah aan maslamah die hem onthoofdde.


Bukhari ; V4B54N487
“De Profeet zei; ”Het hellevuur is 69x de temp. van het vuur op aarde.’Dus iemand zei; Zou het volstaan om met gewoon vuur ongelovigen te martelen?”


Ishaq ; 550
“De moslims ontmoette hen met hun zwaarden. Zij sneden door vele armen en schedels.


Ishaq : 595
“De Boodschapper zei; ”Ga weg met hem en snij zijn tong af.”


Ishaq : 316
“Volgend op de aanval van Badr, stuurde Mohammed een aantal strijders met de opdracht enkele Mekkanen te grijpen en te verbranden.


Tabari : 133 en Ishaq : 387
“Toen Mohammed Hamzah zag, zei hij; Als Allah mij de overwinning geeft op de Quraysh, dan zal ik 30 mensen verminken. Wanneer de moslims de woede van de Profeet zagen zeiden zij; Als wij zegevieren zullen wij hen verminken op een manier zoals een Arabier nog niet eerder heeft gedaan.


Tabari : 8:96
“Het leger onder leiding van Zayd had het gemunt op islamcriticus Umm uit Ramadan. Zij onderging een gruwelijke dood. Zyad had haar benen met touw vastgebonden en bond haar vervolgens tussen twee kamelen tot de kamelen haar in tweeën splitsten. Zij was een zeer oude vrouw. Daarna brachten zij Umm`s dochter naar de Profeet. Umm`s dochter behoorde aan Salamah die haar gevangen hield. Mohammed vroeg naar haar en Salamah gaf haar aan Hem.        


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.