Het is goed anti-islam te zijn

Ik vind het altijd grappig wanneer mensen mij beschuldigen dat ik tegen de islam ben, alsof dat iets slechts zou zijn wat ik wil verbergen en waarop zij mij betrapt hebben; ”Aha, ik zie wat je bent. Jij bent tegen de islam. Ja, goed gezien Sherlock. Dat ben ik inderdaad, net als ieder ander normaal mens op aarde.”
Waarom ik tegen de islam ben? Simpelweg omdat Islam tegen mij is en tegen elke fundamentele waarde die ik koester. Als ik de islamitische waarden in mijn leven zou toelaten dan zou ik alles schenden waarvoor ik sta. De eis om de islam in mijn leven toe te laten vind ik een buitensporige eis en als zodanig is het eisen natuurlijk typisch islamitisch. In principe wil ik nergens tegen zijn. Ik ben liever ergens voor. Maar er is niets in de islam om voor te zijn. Deze hele religie is gebouwd op een fundament van vooroordelen, onrecht en onmenselijkheid en daar ben ik allemaal tegen.

Mensen zeggen; ”U concentreert zich enkel op de slechte dingen van de islam.” En ja, ik moet toegeven dat als je de slechte dingen negeert zoals;

geweld,
de onderdrukking,
en sociale onverdraagzaamheid,
het valse welbehagen,
het psychopathische niveau van vrouwenhaat,
de ‘eer’ moorden en genitale verminkingen [bekrachtigt door de profeet overigens]
de doldrieste homo -en Jodenhaat,
de intimidatie en censuur
de constante aanwezige dreiging van geweld over sociale kwesties

dan is er niet veel mis met de islam – dan is het helemaal kosher.
Het probleem is dat als je al die dingen weglaat er weinig van de islam overblijft. Er is dan geen islam meer over omdat de islam juist door al deze termen gedefinieerd wordt en elke dag zien we het bewijs.

We zien dat waar deze godsdienst waar ook ter wereld opduikt, het garant staat voor intolerantie, conflicten en sociale verdeeldheid en als het aan de macht kan komen, ook vervolging, ongehoorde wreedheden en verlies van vrijheden. Vooral vrouwen.
Omdat ik deze mening heb, wordt ik vaak vals beschuldigt van moslimhaat, terwijl in feite veel van de moslims die ik in mijn leven heb ontmoet, best mag.

Ik hou gewoon niet van hun godsdienst want er zit niets in om van te houden. Het is een schandalige ideologie. Als je deze ideologie vandaag de dag uit het niets zou verzinnen zou je voor je eigen bestwil worden opgesloten. Het brengt het slechtste in de mensheid naar boven en het geeft macht en autoriteit aan gewelddadige, sadistische barbaren. Het heeft niets positiefs naar het westen gebracht om de eenvoudige reden dat het niets positiefs te brengen heeft. Zijn invloed op deze wereld is overweldigend negatief en we zouden allemaal beter af zijn zonder islam. Ook de moslims zelf en de vrouwen in het bijzonder.

Elke ideologie die aan iedereen de dood predikt verdiend geen plaats in de beschaafde wereld en al helemaal geen respect. Het verdient niet eens een schijn van respect; Dood aan afvalligen, dood aan godslasteraars, dood aan overspeligen, de doodstraf voor homoseksuelen. Dood, dood, verminkingen en dood, zoals gepreekt in moskeeën omdat het zo geschreven staat. En dat is nu juist het probleem. Het staat zo geschreven.

Ieder religieus geschrift kan in verkeerde handen een gevaarlijk wapen worden. En de koranverzen zijn bijzonder gevaarlijk want die zijn bijzonder licht ontvlambaar en gewelddadig. De haat tegen niet-moslims loopt als een watermerk door de islamitische geschriften. Lees het zelf en je zult het zien. Iedereen die ervoor kiest dit geschrift te volgen krijgt de uitdrukkelijke toestemming om intolerant en gewelddadig te zijn en zich er ook moreel, acceptabel bij te voelen. En het helpt echt niet dat zoveel moslims op deze wereld hun koran veel serieuzer nemen dan een normaal mens zou doen. In sommige delen van de wereld is verkeerd naar de koran kijken al voldoende om ter plaatste gelyncht te worden. [Hallo Pakistan]

Het idee dat het gewoon een andere godsdienst is en dat alle godsdiensten even slecht zijn is niet alleen lachwekkend, maar ook stuitend en beledigend voor de vele slachtoffers van de islam. En dat bedoel ik niet enkel historisch maar ook hedendaags. Op dit moment worden mensen op deze aarde vervolgt en vermoord door moslims en dit is het belangrijkste – om louter religieuze redenen. Het is het pure kwaad en waar denkt u dat het vandaan komt?
Uit de koran; wordt geen vrienden met ongelovigen – ongelovigen zijn verderf en varkens – vermoordt de ongelovigen waar je ze maar kunt vinden.”
En zo gaat het maar door. Maar degene die dergelijke teksten beledigend vinden hebben blijkbaar een fobie.

Ik ben dus in zoveel opzichten tegen de islam dat ik echt geen tijd heb om het hier allemaal op te sommen, maar ik ben vooral tegen kindhuwelijken. Bent u ook tegen kindhuwelijken? Natuurlijk bent u dat. Ik wou dat de islam tegen kindhuwelijken is. Maar dat is zij niet, dus ik ben tegen de islam en ik heb hierin geen andere keus want kinderhuwelijken zijn onvergeeflijk. En nu we het er toch over hebben, een islamitisch hoofddoek opdringen aan een klein meisje is ook onvergeeflijk. Zodoende seksualiseer je het kind want de hoofddoek gaat over mannen en verkrachtingen. In feite vertelt je het kind dat vrouwelijk haar, merkwaardig genoeg, moslimmannen opgewonden maakt. En omdat moslimmannen nooit ter verantwoording mogen worden geroepen voor wat ze een vrouw of meisje ook aandoen zou het meisje verkracht kunnen worden wanneer zij zonder hoofddoek zou lopen. En wanneer zij dat werkelijk zouden doen dan is het haar eigen schuld. Dat is waar het bij de hoofddoek werkelijk om gaat. Een kind een hoofddoek opdringen is een daad van seksuele en geestelijke mishandeling en dat zou tegen de wet moeten zijn.

In het verleden kreeg ik kritiek vanwege mijn suggestie dat de islam op een bepaalde manier inferieur aan de westerse cultuur zou zijn omdat het waarden behelst die ik zeer onbeschaafd en barbaars vind. Laat ik het nog eens toelichten. Natuurlijk is de islamitische cultuur niet minder waard. Het is veel en veel minder waard! En niet alleen ten aanzien van de westerse culturen maar ten aanzien van alle culturen.
De waarden van de islam zijn een belediging voor de mensheid. Ook voor moslims en vooral voor vrouwen.
Zo, ik hoop dat elke onduidelijkheid nu opgehelderd is.

Wil iemand vrede? Ja, laten we vrede hebben.

Youtube