Koran → homoseksuelen mogen dood

KORANSOERA 7- VERS 81, 82, 84

Jullie komen vol begeerte tot mannen in plaats van tot vrouwen. Jullie zijn een overtredend volk. Verwijder dit overtredende volk uit jullie stad, zodat ons mensen zich rein houden.” En Wij deden een regen (van stenen) op hen neerkomen. Zie dan hoe het einde was van deze misdadigers.SOERA 26 – VERS 165, 166, 172, 173  

Waarom benaderen jullie mannen? En verlaten de echtgenotes die voor jullie geschapen zijn? Jullie zijn beslist een overtredend volk!” Wij deden een regen [van stenen] op hen neerkomen. Zo vernietigde wij hen.SOERA 29 – VERS 29, 31

Is het dan niet zo dat jullie tot mannen komen, struikroverij bedrijven en kwaadaardige praktijken plegen tijdens jullie samenkomsten? Deze bewoners van deze stad zijn verderfzaaiers, wij zullen hen vernietigen.In Afganistan, Brunei, Iran, Mauritanië, Nigeria, Saudi-Arabië, Soedan, VAE, en Yemen bestaat voor homoseksuele handelingen de doodstraf.HADITHBoek 38, Nummer 4447:
Verteld door Abdullah ibn Abbas:

De Profeet zei: Als je mensen weet die hetzelfde doen als het Lot volk, dood dan degene die het doet en degene bij wie het gedaan is.Boek 38, Nummer 4448:
Verteld door Abdullah ibn Abbas:

Wanneer een ongetrouwde man opgepakt is vanwege het plegen van sodomie, stenig hem tot de dood.Boek 32, Nummer 4087:
Verteld door AbuHurayrah:

De profeet vervloekt mannen die zich als vrouw kleden en vrouwen die zich als man kleden.Islam is wereldkampioen mensenrechten schenden


Volgens Sunan Abu Dawud 5224 tilde Mohammed ooit zijn overhemd op en stond een andere man toe zijn torso te kussen van zijn navel tot aan zijn oksels. Was dit een voorbeeld van Mohammed die homoseksuele neigingen had?

Hier is de hadith:

Overgeleverd door Usayd ibn Hudayr:

AbdurRahman ibn AbuLayla, die Usayd ibn Hudayr citeerde, een man van de Ansar, zei dat terwijl hij grapjes maakte en met de mensen sprak en hen aan het lachen maakte, de Profeet (ﷺ) hem met een stok onder de ribben stak. Hij zei: Laat mij wraak nemen. Hij zei: Neem vergelding. Hij zei: Jij draagt ​​een shirt, maar ik niet. De Profeet (ﷺ) trok toen zijn shirt omhoog en de man omhelsde hem en begon zijn zijde te kussen. Toen zei hij: Dit is wat ik wilde, Boodschapper van Allah!


Musnad Ahmad: nr. 1624 en nr. 16245

[Mua’wiya zei]: Ik zag de profeet zuigen op de tong of de lippen van Al- Hassan, de zoon van Ali, moge de gebeden van Allah op hem zijn. Want geen tong of lip waaraan de profeet heeft gezogen, zullen worden gekweld (door het hellevuur).


The Messenger of Allah (ﷺ) cursed the women who imitate men and the men who imitate women.

Hadith Sunan Abi Dawud 4097


Indonesie ; homseksualiteit wordt bestraft.

Koran 24:2 En laat een groep gelovigen getuige zijn van hun straf.