Koran → homoseksuelen mogen dood

KORANJullie komen vol begeerte tot mannen in plaats van tot vrouwen. Jullie zijn een overtredend volk. Verwijder dit overtredende volk uit jullie stad, zodat ons mensen zich rein houden.” En Wij deden een regen (van stenen) op hen neerkomen. Zie dan hoe het einde was van deze misdadigers.

SOERA 7- VERS 81, 82, 84Waarom benaderen jullie mannen? En verlaten de echtgenotes die voor jullie geschapen zijn? Jullie zijn beslist een overtredend volk!” Wij deden een regen [van stenen] op hen neerkomen. Zo vernietigde wij hen.

SOERA 26 – VERS 165, 166, 172, 173  Is het dan niet zo dat jullie tot mannen komen, struikroverij bedrijven en kwaadaardige praktijken plegen tijdens jullie samenkomsten? Deze bewoners van deze stad zijn verderfzaaiers, wij zullen hen vernietigen.

SOERA 29 – VERS 29, 31In Afganistan, Brunei, Iran, Mauritanië, Nigeria, Saudi-Arabië, Soedan, VAE, en Yemen bestaat voor homoseksuele handelingen de doodstraf.HADITHBoek 38, Nummer 4447:
Verteld door Abdullah ibn Abbas:

De Profeet zei: Als je mensen weet die hetzelfde doen als het Lot volk, dood dan degene die het doet en degene bij wie het gedaan is.Boek 38, Nummer 4448:
Verteld door Abdullah ibn Abbas:

Wanneer een ongetrouwde man opgepakt is vanwege het plegen van sodomie, stenig hem tot de dood.Boek 32, Nummer 4087:
Verteld door AbuHurayrah:

De profeet vervloekt mannen die zich als vrouw kleden en vrouwen die zich als man kleden.Islam is wereldkampioen mensenrechten schenden