Kruipen voor de islam

Door Pat Condell

Volgens een recente opiniepeiling zeggen veel moslims dat het westen meer respect voor de islam moet tonen, wil het de relatie met de islam verbetert zien. En wie zegt dat de moslims geen gevoel voor humor hebben? Gezien het feit dat de islam boven elke kritiek in het westen verheven is, is het moeilijk voor te stellen hoe we nog meer respect kunnen tonen dan behalve alle kroegen te sluiten, baarden te laten groeien en vrouwen in elkaar te slaan die zich niet willen kleden als nonnen. Ach ja natuurlijk. Dom van me.

Ik denk dat veel mensen in het westen zich realiseren dat de islam al veel te veel respect heeft gekregen. En zeker hier in Europa waar volgens een andere peiling de mensen het nu als een bedreiging voor hun cultuur zien.
Mensen in Europa blijven natuurlijk aan elke eis toegeven, maar dit is niet omdat de islam welkom is. Verre van dat. Het komt omdat mensen zijn geïndoctrineerd door de multiculturele leugen om te geloven dat wat zij moeten denken belangrijker is dan wat zij echt denken. Dus al hebben mensen privé kritiek op de islam, ze weten dat als zij dat publiekelijk doen, ofwel eerlijk zijn over hun gevoelens, zij meteen worden uitgemaakt voor racisten, islamofoben, Nazi’s en walgelijke imperialistische etnocentrische fascistische eikels die hun schoenen in de gezichten van onschuldigen en zwakkeren wrijven. Dus je kunt je maar het beste stil houden.

Wil je je vrouw slaan en je dochter genitaal verminken? Ga je gang. We zullen het zelfs subsidiëren, omdat wij jullie vriend willen zijn. Wat? Jullie willen onze corruptie samenleving kapot maken? Dat is onze schuld, niet die van jullie. Hier, heb je nog wat meer subsidie.
De film [fitna] die binnenkort in Nederland uitkomt, en die het land ineens in een verhoogde terreuralarm bracht, is nog meer bewijs dat alles in Europa nu afgemeten moet worden aan de mogelijkheid van moslimterreur. Ieder toneelstuk, elke film, elke tentoonstelling, elk artikel, eigenlijk onze hele cultuur wordt nu onderworpen aan  moslim-goedkeuring. Maar ja dit is Europa, en wij hebben een geschiedenis van verzoening en wegkruipen voor dreigingen. De radicale islam weet dit en bespeelt ons als een viool. Zij weten dat de islam nooit de schuld krijgt van iets in Europa, wat er ook gebeurd.

Zoals toen de Deense pers recent de cartoons afdrukte wat gevolgd werd door een week van moslimrellen, bleef de commissaris van de Kopenhaagse politie ontkennen, dat het te maken had met de cartoons. Hij zei dat het kwam door verveling. Ja natuurlijk, zij gaan een week lang, elke avond de straat op en zetten de stad in brand om iets te doen te hebben. Ach, hadden ze maar een pingpong club. Dit alles gebeurde omdat drie extremistishe moslims gepakt werden voor het plannen van een moordaanslag op de cartoonist. Kun je nagaan hoe verveeld zij zijn geweest.
Oh ja, een nieuwsbericht voor Europese journalisten, een anti-semitische aanval van moslims op joden is geen conflict tussen samenlevingen. Als je het nog niet door had, islam haat de joden. Ook als Israël niet zou bestaan, zouden ze nog steeds de joden haten. Hun heilige boek verteld moslims om Joden verplicht te haten. Ik denk dat u zult ontdekken dat er helemaal geen conflicten tussen samenlevingen zijn. wat het wel is, is een gewelddadige racistische aanval van moslims op joden omdat zij joods zijn. Ik wil dit even helder hebben zodat u daar een accuraat verslag over kunt geven, als u daar al de moeite voor neemt. Indien we serieus de islam willen respecteren dan moeten we het aan een eerlijke check onderwerpen.

Islam moet zich aanpassen aan Europa, en niet andersom. Ik weet dat veel moslims het met me eens zijn en zij hun best doen om zich aan te passen aan onze samenleving, wat geweldig is en zeer welkom. Maar een hele hoop anderen doen dit niet, waardoor er in veel grote steden getto’s ontstaan, gecontroleerd door religieuze leiders, waar westerse waarden steeds minder welkom zijn. Wijken vol met mensen die geen intentie hebben om te integreren en die niets liever willen dan het einde van onze samenleving, terwijl wij eraan toegeven en ons aan hen onderwerpen, dankzij een beïnvloedbare pers, een zelfgenoegzame rechtelijke macht en een soort politici die je je ergste vijand niet zou toewensen. Of eigenlijk toch wel. En deze situatie is net zo bedreigend voor de vrijheid voor de gewone moslim als voor ieder ander, en het is een duidelijke indicatie dat wat we nu in Europa nodig hebben, is minder respect voor de islam en meer respect voor onszelf.

We moeten stoppen met doen alsof, want dat doen we. Alsof alle culturen gelijk zijn terwijl we duidelijk zien dat ze dat niet zijn. De islamitische cultuur is niet gelijk aan de westerse cultuur. Het moedigt geweld aan tegen vrouwen, joden en homoseksuelen. Het keurt polygamie goed en het trouwen van oude mannen met jonge kinderen is een walgelijke aanfluiting voor menselijke relaties. Wie in het westen voor onze waarden zou pleiten zou snel in de gevangenis belanden. Het is niet gelijk. Het is minderwaardig. En gezien de radicaal islamitische openheid over zijn totalitaire agenda, is dit niet iets wat op welke manier dan ook aangemoedigd zou moeten worden. Het zou ontmoedigd moeten worden door strikte wetgeving en strenge handhaving van de wet. Herinner je de wet?

Ik weet dat ik beschuldigd ga worden van racisme en islamofobie door de gebruikelijke egoïstische idioten, maar ik maak me niet druk, omdat die woorden in deze context geen betekenis hebben. De eerste is ontkracht door herhaaldelijk, misleidend misbruik, en de ander is slechts een schaamteloze leugen, verzonnen door de linkse politiek in overeenstemming met religieus rechts. Een fobie is een onlogische angst. Je verzetten tegen de islam is niet onlogisch. Je eraan onderwerpen is onlogisch. Je overgeven aan de leugen dat de islamitische cultuur enigszins gelijk is aan de westerse cultuur, terwijl je de slachtoffers van die cultuur negeert is meer dan onlogisch. Het is gewoonweg crimineel.

En als je echt over racisme wilt praten. kijk dan niet verder dan de giftige fictie van het multiculturalisme, een verdeeldheid zaaiende en neerbuigende racistische ideologie. En de Europese overheden die het promoten zijn racistische overheden. De ambtenaren die zich eraan onderwerpen zijn racisten. De professoren die het aanmoedigen zijn racisten. De journalisten die erover liegen zijn racisten. De gewone mensen die het privé zeggen en andere in het openbaar zijn laffe racistische hypocrieten. Als wij onszelf er niet toe kunnen brengen om te zeggen wat we echt voelen als het er echt toe doet, dan hebben wij al onze vrijheid opgegeven, en daarmee de vrijheid van toekomstige generaties, waartoe we het recht niet hebben. Wij hebben deze vrijheid niet verdiend. Het is ons op een dienblad aangeboden door mensen die hun leven ervoor hebben gegeven. We bezitten het niet. We beheren het. Het is niet aan ons om het weg te geven.

Dus Europa, het is tijd om ervoor uit te komen. Tijd om voor vijf minuten te stoppen met jammeren en zeuren over de Amerikanen en toon een keer wat ruggengraat, voor één keer. Of willen we de rest van ons leven doorbrengen als angstige muizen, bang voor een handvol gewelddadige extremisten die denken het recht te hebben naar ons te wijzen en ons te vertellen hoe wij moeten leven, wat we wel en niet moeten doen, zeggen en denken? Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar degene die mij die vraag stelt krijgt een zeer kort antwoord en zal je een aanwijzing geven, het bevat niet de woorden Allah of akbar…
Vrede, zou dat niet mooi zijn?