Oorlog tegen de vrijheid

Door Pat Condell,
Vrijheid van meningsuiting is geen ruilmiddel. Het is niet iets voor advocaten om het in hun voordeel te hervormen, of voor politici om het te verhandelen voor goedkope stemmen. Het is heilig en een concept waar sommige religieuze mensen moeite mee lijken te hebben.

Net toen we dachten dat de Verenigde Naties niet nuttelozer konden worden dan dat ze al waren, werd het gekaapt door het IOC, de organisatie van de Islamitische Conferentie, oftewel het Saoedi-gefinancierde kartel van islamitische dictaturen, waardoor het direct en permanent waardeloos werd.

Niettemin, met de vermoeiende voorspelbaarheid van een Hollywood-achtervolging was hun eerste zaak het indienen van een resolutie om kritiek op de islam en de sharia te verbieden. En dat ten gunste voor hun barbaarse imperialistische regimes die stenigingen, onthoofden, amputeren en vrouwelijke genitaliën verminken goedkeuren. Iets waar iedereen in beschaafde wereld van moet walgen. Met andere woorden, zij proberen het bekritiseren van het kwaad, onwettig te maken. Het is zo ongeveer als het afschaffen van penicilline, omdat zij het virus beledigen.

Ik dacht dat de Verenigde Naties bestonden om landen zoals deze, uit het stenen tijdperk te trekken, en niet om iedereen daarin terug te slepen. Maar blijkbaar niet, want volgend jaar April in Genève zijn de Verenigde Naties gastheer van een conferentie over racisme waartegen deze manipulatieve onzin dreigt te worden verankerd en zodat de islam in het internationaal recht, een speciale status krijgt.

En gezien de aard van de immorele leiders die wij in het Westen hebben, vooral hier in Europa, is de kans groot dat dit een reëel effect heeft op onze vrijheid van meningsuiting. Het mohammedanisme heeft een beruchte eenzijdige kijk op vrije meningsuiting, zoals zij een eenzijdige kijk op alles hebben. Als u de islam publiekelijk bekritiseerd wordt u mishandeld en bedreigd wat bijna niet te geloven is, door een hysterisch gehersenspoeld publiek, klaar om hun gedachten in je mailbox te schijten.

De islam is zoals het zich gedraagt, en zolang Arabieren de teugels in handen blijven houden voor het financieren van extremisten en kinderen te onderwijzen met geweld en haat, dan is Islam voor wat het is, dat niets met vrede van doen heeft. En elke concessie die we maken is een uitnodiging om terug te keren naar het verleden, een handreiking die je bij de ballen grijpt. En we zitten al op een hellend vlak, dat royaal wordt ingevet door onze leiders, die even weinig om de vrijheid van meningsuiting geven als de islam doet.

En dat is waarom Islamisten de vrije hand hebben om kritiek te uiten op onze manier van kleden, ons denken, onze cultuur en waarden. Zij mogen zelfs pleiten om homoseksuelen te doden zonder gearresteerd te worden voor het aanzetten tot moord, enkel om spanningen tussen groeperingen te voorkomen. En wanneer je er wel iets tegenin wilt brengen dan word je beschuldigd voor haat zaaien.

Ik zelf verkondig geen haat, omdat ik van mening ben dat het een zelfdestructieve emotie is, en daarom is het eerder een domme emotie. Mijn betogen zijn minachtend en iedereen die denkt dat zijn geloof, mijn vrijheid zal overtroeven, zal veel over zich heen krijgen. Sorry dat ik zo respectloos ben. Maar ik vind het tijd worden om mijn vrijheid te verdedigen, nu ik daar nog de vrijheid voor heb. Daarom moet deze conferentie in Genève door alle beschaafde landen worden geboycot.

Vrijheid van meningsuiting is ons geboorterecht in de beschaafde wereld. Het is wat ons een beschaafde wereld heeft gebracht. En we weten dat het onze levenslijn voor de toekomst is, en als we dat door iemand laten weghalen, dan heeft onze samenleving geen toekomst meer. Dat is precies wat de Islamisten proberen te bewerkstelligen.
Vergis je niet, wat deze mensen achter deze resolutie willen is een wereldwijde religieuze politiestaat, zoals Saoedi-Arabië.

En dat is geen een fantasie. Het is de realiteit. Waar vrouwen worden behandeld als eigendom, waar minderheden worden misbruikt en geslachtofferd, waar executies of verminkingen op degenen wachten, die zich niet islamitisch gedragen, waar geen andere religie is toegestaan en…. er is geen bier. En dit feit is op zichzelf al voldoende voor mij.

Wanneer we doorgaan zoals we in het westen doen, stil blijven, vanwege angst of misplaatste culturele gevoeligheden, en ons laten treiteren en laten rond duwen door de radicale islam en hun meereizende multiculturele pooiers, en dan beetje bij beetje, resolutie na resolutie, zal onze vrijheid verdwijnen totdat het nergens meer te ontdekken valt. Het is op dit punt dat u wakker wordt, om u heen kijkt en denkt, “Wat is er gebeurt?” Antwoord; Een enkele reis naar de 7e eeuw. Vrede.