IS; prijslijst vrouwenhandel

DOCUMENT VAN ISLAMITISCHE STAAT

Islamitische staat van Irak.

In naam van Allah de meest genadige en barmhartige. Wij hebben nieuws ontvangen dat de vraag naar vrouwen en vee sterk is gedaald. Dat zal invloed hebben op de islamitische staatsinkomsten alsmede de financiering van de mujahideen [strijders] op het slagveld en dus hebben we enige wijzigingen aangebracht

.
Hieronder de bedragen voor Yezidi en christelijke slavinnen.

De prijs voor Yezidi  of christelijk vrouwen tussen de leeftijd 40-50 jaar  is $ 43

De prijs voor Yezidi  of christelijk vrouwen tussen de leeftijd 30-40 jaar  is $ 75

De prijs voor Yezidi  of christelijk vrouwen tussen de leeftijd 20-30 jaar  is $ 86

De prijs voor Yezidi  of christelijk vrouwen tussen de leeftijd 10-20 jaar is $ 130

De prijs voor Yezidi  of christelijk vrouwen tussen de leeftijd   1-9 jaar is $ 172

Klanten zijn toegestaan maximaal drie producten [slaven] te kopen met uitzondering van klanten uit Turkije, Syrië en de golfstaten.

Getekend en bevestigt door IS in Irak, 1435 islamitische kalender, 16 oktober 2014

Moslims in Irak verkopen Yezidis en christelijke meisjes jonger dan 10 jaar als seksslavinnen voor maximaal $ 172 per stuk.  

De islam voorschrijft seksslavernij en seksueel geweld tegen jonge meisjes.

Niet-moslimvrouwen en meisjes mogen volgens de sharia en het koranrecht worden bloot gesteld aan verkrachtingen, seksslavernij en aan een haremplicht. De verheven Mohammed heeft dit duidelijk gemaakt. Niet-moslim vrouwen kunnen verhandeld en gebruikt worden als seksspeelgoed als zijnde een bezit aan de ‘rechterhand’ van de moslimman. De islam is gedeeltelijk een ‘sex cult’ voor de moslimman.

Maar de islam-ellende kent geen grenzen; de koran pleit zelfs openlijk voor het hebben van sex met pre-puberale minderjarige slaafmeisjes en moedigt het ook aan.

De verzen 4.3, 4.24, 23,6, 33,50 & 70.30 staan dat toe.

Slavinnen kunnen worden gekocht of doorgegeven door het gevangen nemen van echtgenotes en dochters na hun echtgenoten te hebben vermoord.

price list