Verdedigers van het kwaad

Door Pat Condell,

Mensen opdelen in rassen is irrelevant, want we maken allemaal deel uit van hetzelfde organisme. Maar we hebben niet allemaal dezelfde godsdienst en niet dezelfde culturele achtergrond en de waarheid is, of je clowns wilt horen of niet, dat veel mensen het gevoel hebben dat ze worden binnengevallen. Ja, dat is het woord, het binnenvallen door een religie en een cultuur waarvan wij de waarden ervan volledig verwerpen, niet omdat wij racisten zijn maar omdat de waarden op zichzelf vernederend en beledigend zijn.

Het hele punt van het extreem verhullen van vrouwen in islamitische samenlevingen is dat mannen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun seksuele driften zodat elke vrouw die niet van top tot teen bedekt is, vraagt om verkracht te worden. Daarom legitimeert de burqa, verkrachtingen. Het verontschuldigt zich voor verkrachtingen. Het rechtvaardigt verkrachtingen. Daarom ben ik van mening dat burqa’s met dezelfde minachting en afkeer behandeld zouden moeten worden als Ku Klux Klan uniformen of Nazi hakenkruizen.

De burqa dragen uit vrije “keuze’’ wordt hier in het westen meer toegepast dan in islamitische landen, omdat het hier heel bewust als wapen van culturele Jihad wordt toegepast. Het is een openlijke poging om onze belangrijkste fundamentele waarden dat ieder mens als gelijke geboren wordt, te ondermijnen. In de islam, zoals u wellicht heeft gemerkt, wordt ieder menselijk wezen niet als gelijke geboren en dat geeft een probleem in ons liberale westen. De oplossing is niet door te laten zien hoe redelijk, inschikkelijk en tolerant wij zijn om irritatie te voorkomen, want dat zou afbreuk doen aan onze grondbeginselen. Nee, de oplossing is dat moslimmannen vrouwen gaan behandelen als hun gelijke en niet als hun bezit. Dat is de enige oplossing en is niet onderhandelbaar. En dit heeft niets met racisme te maken.

Wat betreft islamofobie. Als u beledigd bent omdat een ander een mening over u heeft wat u niet bevalt, dan betekent dat nog niet dat u hem moet opzadelen met een klinische aandoening. Er bestaat niet iets als islamofobie. Het bestaat gewoon niet en de meeste mensen realiseren zich dat dit woord een cynische manipulatieve leugen is. Argwaan voor of een afkeer van de islam is geen fobie. Het is een eerlijke, gezonde reactie op het bewijs dat al eerder is aangegeven. Maar hoewel islamofobie niet bestaat, zal ik je vertellen wat wel in overvloed bestaat en dat is islamo-nausea. Het zijn mensen die helemaal ziek zijn van de islam en haar multiculti voorvechters. En laten we dit woord ”islamo-nausea” niet vergeten. Het is een misselijk gevoel dat ontstaat door bijvoorbeeld voortdurend met het woord “Islamofobie” geconfronteerd te worden.

Woorden als islamofobie worden nogal schaamteloos gebruikt om te proberen een kunstmatige gevoel van schuld in de westerse samenleving te creëren. Ook probeert men daarmee dat wij onze waarden gaan bijsturen, en de goed onderbouwde meningen en uitwisseling van ideeën die ons hebben gemaakt tot wie zij zijn, te laten zwijgen. En dit is waarom het op een fundamentele manier schadelijk voor onze samenleving is. Het moet stoppen.

In de hele westerse wereld zijn we zo geïntimideerd, dat we elk woord op een weegschaal leggen om te voorkomen dat mensen in hun kostbare geloof beledigd kunnen worden. Het is alsof de vrije wereld is vergeten om te ademen. Wat is er gebeurd met ons geboorterecht? We moeten eens diep gaan ademhalen. We moeten weer die zuurstof van vrijheid krijgen dat door onze aderen en hersenen stroomt en dingen opnieuw in perspectief leren zien. We hoeven ons niet te verontschuldigen of schuldig te voelen over onze manier van leven. Ondanks onze vele fouten, waarvan we ons allen terdege van bewust zijn, zijn we nog altijd verreweg superieur aan wat de islam te bieden heeft, of ooit zal hebben. Zeker voor vrouwen, joden, homoseksuelen of eenvoudige godslasteraars zoals ik. Vrede