Wat ik over de islam weet

Door Pat Condell

Mensen zeggen vaak dat ik niets van de islam weet. Het is waar dat ik er lang niet alles van weet, maar het is ook waar dat vanaf het moment dat de islam werd toegestaan en zichzelf aan ieders aandacht begon op te dringen, ik er veel meer over weet dan ik zou willen.

Zo weet ik bijvoorbeeld dat de islam toestaat vrouwen te slaan en overal zie ik islamitische ‘geleerden’ die me haarfijn uitleggen hoe ik dat moet doen. Het zijn deze ‘islamitische geleerden’ die het land Saoedi-Arabië hebben omgevormd tot een plaats waar mensen kunnen worden geëxecuteerd voor hekserij of waar een vader zijn pre-puberale dochter mag verkopen aan een kinderverkrachter en zichzelf toch een man mag blijven noemen.

Ik weet dat de islam aanzet tot geweld tegen afvalligen, joden en homoseksuelen.
En ik weet dat iedereen die de islam durft te bekritiseren om zijn barbaarsheid, met geweld mag worden bedreigd en voor zijn leven mag vrezen.

Ik weet dat in de westerse wereld verkrachting een misdaad van mannen is, maar in de islamitische wereld is verkrachting een misdaad van vrouwen en die vervolgens bestraft worden door – raad eens – mannen. En ik weet dat om deze redenen geen enkele andere religie mij zo beschaamt om mens te zijn als de islam doet.

De koran uitleggen of interpreteren is een poging om het zuivere woord van God te ondermijnen, aldus de ’geleerden’ van de islam die met eigen persoonlijke neuroses een bestaan van deze vervalsing hebben opgebouwd. En die opgesloten zitten in hun achterlijke kleine bubbel van rechtvaardigheid, lijdend aan chronische seksuele onderdrukking met een pathologische angst voor vrouwen. Deze mensen van de islam hebben geen wijsheid en geen spirituele ruggengraat en dus moeten zij vertrouwen op het enige wat zij wel hebben, de capaciteit om angst te zaaien wat natuurlijk de laagste emotie is die een mens kan tonen.

Is dat werkelijk het doel van de islam? Grof geweld of het dreigen met grof geweld is altijd de eerste optie bij deze zielige verachtelijke mensen omdat het letterlijk het enige is dat zij tot hun beschikking hebben. Hoe triest is dat! De reden waarom afvalligen in naam van de islam te vermoorden is omdat deze primitieve achterlijken die de religie vormgeven simpelweg geen andere manier kennen. Het zijn de ‘islamgeleerden’ die oproepen tot deze brutale straffen, die de verminkingen en executies verordenen, die vrouwen monsterlijk behandelen en kinderen misbruiken. Deze geleerden met hun moordende haat tegen joden en homoseksuelen hebben de islam veranderd in iets wat mooi had kunnen zijn, in een duistere onmenselijke religie van de dood. En pogen iedere moslim erbij te betrekken, want de ‘islamgeleerden’ bepalen de kleur hoe moslims tegen jouw aankijken en zij verlenen je geen gunsten.

Pat Condell