Vernietiging van niet-islamitische beschavingen.

Toen Mohammed in 632 stierf had de islam door oorlogvoering, Arabië in haar macht gekregen. De vernietiging van de inheemse Arabische cultuur dient als perfecte voorbeeld hoe aan de macht te komen, en bedoelt voor alle tijden en voor alle moslims. Anders gezegd, de islam voorschrijft de vernietiging van alle ”kaffer beschavingen.” Hoe goed heeft dit plan tot heden zijn uitwerking gehad? Doet dit ‘systeem der vernietiging’ ook thans nog zijn werk?
Na de dood van Mohammed gaf Umar, de tweede kalief een vervolg aan Mohammeds jihad tegen de christenen en veroverde de helft van de christelijke wereld. Maar deze veroveringen waren slechts het begin van een politieke transformatie. Want ook de sharia wetten werden ingevoerd met gevolg dat de christelijke kaffers, dhimmi’s werden. Ook Anatolië [Turkije] werd uiteindelijk na eeuwen strijd veroverd en het overwegend christelijke Constantinopel werd Istanbul.
Neem een kijkje in de demografische geschiedenis van de vernietiging van de Griekse-Christelijke beschaving in Turkije:
Deze eerste grafiek over de demografische groei van de islam kan ons veel leren. Deze grafiek toont het proces van vernietiging over een periode van eeuwen. Sommige mensen denken dat als de islam gebieden veroverde, de niet-moslims dan twee keuzes hadden; bekeren tot de islam of sterven. turkey-2

Maar dat was niet zo. Als de sharia werd ingevoerd dan kregen de christelijken “bescherming” die onder  onmenselijke shariawetten moesten leven. De dhimmi betaalde extreem hoge belastingen, mocht in de rechtbank niet getuigen, hield een positie ondergeschikt aan de moslims en werden vernederd door anti-sociale regels. Een dhimmi moest een stap opzij doen voor de moslim en ook zijn stoel aan de moslim aanbieden. Zij mochten geen wapen dragen en moesten in alle opzichten rekening houden met de moslim. Op alle terreinen van de samenleving moest de dhimmi wijken voor de moslim. Door eeuwen van vernederingen, gebrek aan rechten en de zware dhimmi belasting, bekeerden men zich tot de islam. Het is de islamitische sharia die beschavingen en andere religies doet vernietigen. Let op waar de curve in de grafiek eindigt – 100% Islam, net als Arabië. Turkije is 99.7% moslim. De Christelijke en Griekse beschavingen van Anatolië zijn verdwenen. Het werd vernietigd.
Het tragische is, dat het lijkt alsof niemand dit beseft of zich er zorgen over maakt. De Fethullah Gülen beweging (Turkse Moslim Broederschap) organiseert tegenwoordig [propaganda] reizen naar Turkije voor christelijke predikanten om te laten zien wat voor tolerant islamitisch land Turkije is, waar christenen zeer goed behandelt, in prachtige harmonie met de islam leven. Nog maar 0,3% christenen zijn er in Turkije overgebleven.
Kijk naar twee andere christelijke landen; Libanon en Kosovo. lebanon-2Deze twee grafieken hebben betrekking op de moderne tijd en niet zoals bij Turkije vanaf het nulpunt. Zie de gestage stijgende trend. Kortom, over enkele decennia zal Libanon en Kosovo 100% islamitisch zijn en twee volgende zogenaamde kaffer beschavingen zullen zijn vernietigd.

Kijk nu naar de volgende twee demografische groeigrafieken:
Pakistan en Bangladesh waren vroeger hindoestaans. Nu zijn deze landen islamitisch en de weinige christenen en hindoes die nog over zijn, hebben dagelijks met vervolging te maken. Terwijl niet-moslims onderscheid maken tussen religies, de islam scheert hen allen over een kam. Het zijn allemaal kaffers / kufr / kufar / niet-moslims / ongelovigen. pakistan-2

Alle beschavingen met christenen, hindoes en atheïsten zijn ongelovig en moeten worden vernietigd; dit is weg van profeet Mohammed.
Laten we eens kijken naar een laatste grafiek. Zodra de demografische curve begint te stijgen is er geen weg meer terug. Islam trekt zich nooit terug. Langzaam, jaar na jaar, eeuw na eeuw, verdwijnt de ‘inheemse kaffer beschaving’ en is nooit in staat om terug te vechten, nooit geeft de islam zijn uitbreiding terug.

Er is een uitzondering op deze wet; met strijdkrachten is het tij tekosovo-2 keren. Drie keer in de geschiedenis werd de islam in Spanje, Frankrijk en Oost-Europa verdreven door een oorlog tegen hen te voeren. Tegenwoordig zien we een andere benadering van de vernietigende islam. We negeren de geschiedenis van vernietiging en zeggen dat we van moslims moeten houden, in harmonie met hen moeten leven in een prachtige multiculturele beschaving. Maar diegenen die deze geschiedenis van 1400 jaar beschavingen met een glimlach en een knuffel negeren, zijn gedoemd om zelf vernietigd te worden. Wat is de les? Islam, de vreedzame islam, gaat over de vernietiging van alle bangladesh-2beschavingen van de niet-moslims. Enkel wanneer de kaffar zich bewust is van de doelstellingen van de islam, pas dan kan vernietiging voorkomen worden. De islam is in oorlog met de kaffar en de kaffar wil hen maar blijven faciliteren. Dus terwijl we slapen, gaat er voor Mohammed een droom in vervulling.

annihilation-of-civilizations.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.