Eerst de zaterdag mensen, daarna de zondag mensen

eerst de zaterdag mensen dan zondag

Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen,” is een racistische kreet die in westerse culturen niet algemeen bekend is. Maar in het Midden-Oosten wordt deze slogan regelmatig als graffiti in islamitische wijken gespot. De betekenis ervan is niet cryptisch. Het is de militante islamitische boodschap dat de Joden hun eerste doelwit zijn en daarna de christenen.
Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen,” wordt op muren van steden geschreven en weerklinkt in moskeeën over de hele wereld. Het kan worden gehoord en gezien in landen als Iran, Somalië, Nigeria, Pakistan, Kenia, Ethiopië, Afghanistan, Bangladesh en de Filippijnen. In haar zoektocht naar wereldheerschappij verspreid de islam zich over Europa en andere niet-islamitische landen, met gevolg dat deze zinsnede meer en meer bekend zal worden.
Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen,” is een angstaanjagende waarschuwing alsof men voor een vuurpeloton staat maar niet weet of en wanneer de trekker wordt overgehaald. Het doet letterlijk tienduizenden joden en christenen hun islamitische landen ontvluchten. Anderen kozen om te blijven of hadden geen mogelijkheden om het land te verlaten. Zij hebben de impact van het vuurpeloton ervaren zoals ze in de klauwen van plunderende islamitische misdadigers, bendes, terroristen en milities zijn omgebracht.
Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen,” is een strijdkreet van al-Qaeda en andere islamitische terroristische organisaties met een duidelijk doel; de vernietiging van Israël, het gehele Joodse ras en de christenen in de wereld [in feite alle niet-moslims]. Één leider van al-Qaeda verordende dat “alle christelijke centra, organisaties en instellingen, leiders en volgelingen, legitieme doelwitten zijn.”
Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen” is het motief voor onnoemelijke mishandelingen, verkrachtingen, folteringen, verbrandingen en verminken van mensen die Jehova aanbidden. Deze uitdrukking verkondigt het plan en de strategie van de letterlijke islam om de gehele mensheid te ontdoen van de “ongelovigen” die weigeren Allah te aanbidden.
Eerst de zaterdag mensen, vervolgens de zondag mensen,” is de satanische verdraaiing van Jezus liefdevolle woorden “eerst aan de Joden, vervolgens naar de Grieken. Het islamitisch vizier is op de zaterdag mensen gericht. De zondag mensen zijn de volgende.

Beide religies zijn niet welkom in veel moslim-meerderheid landen omwille van de islamistische ideologie - de oproep tot jihad, ofwel een heilige oorlog tegen niet-moslims. "

Omwille van de islamistische ideologie [- de oproep tot jihad, ofwel een heilige oorlog tegen niet-moslims ] zijn beide religies niet welkom in veel moslim-meerderheid landen.


first-the-saturday-people-then-the-sunday-people

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.