Grootheidswaanzin

Ishaq: 233
Mohammed: De baas van de moslims, de leider van de Allah vrezenden, boodschapper van de heer der werelden, de weergaloze en ongeëvenaarde.”

Koran 4:65
Zij kunnen geen geloof hebben totdat zij u [Mohammed] tot rechter van alle geschillen maken en dat zij in hun zielen geen weerstand kunnen vinden en u aanvaarden met volledige onderwerping.

Bukhari: V1B7N1331
Mohammed zei Er zijn mij 5 dingen gegeven die niet eerder aan iemand gegeven zijn 1. Allah liet mij zegevieren door het terroriseren van mijn vijanden. 2. De aarde is voor mij gemaakt. 3. De buit heb ik rechtmatig ontvangen, niemand heeft dit recht eerder gekregen. 4. Ik heb het recht van bemiddeling ontvangen. 5. Elke profeet werd naar zijn land gezonden maar ik ben voor de gehele wereld gestuurd.

Bukhari:  V4B56N732
De apostel van Allah zei: ‘ Ik heb vijf namen: Ik ben Mohammed en Ahmad, de geprezene; Ik ben al-Mahi door wie Allah iedere ongelovige elimineert ; Ik ben al-Hashir die als eerste zal worden opgewekt [het willen overtreffen van Jezus] ; en ik ben ook al-Aqib, want er komt geen profeet na mij.

Bukhari: V4B55N651-2
Ik hoorde de apostel van Allah zeggen:‘ Ik sta van het gehele volk, het dichtste bij Jezus. Alle profeten zijn vaderlijke broeders – hun moeders zijn verschillend, maar hun religie is een. Er is geen profeet tussen mij en Jezus.’ [zie]

Bukhari: V6B61N504
De apostel van Allah zei; Elke profeet heeft wonderen laten zien, maar aan mij is door Allah goddelijke inspiratie gegeven. Dus ik hoop dat mijn volgelingen de aanhangers van de andere profeten zullen overtreffen.                    .                     

Bukhari: V9B92N384
De apostel van Allah zei; Wie mij gehoorzaamt treedt het paradijs binnen, wie mij niet gehoorzaamt komt niet in het paradijs.

Koran  67:1
Gezegend is hij die in het bezit is van de teugels van het koningschap.              

Koran 68:4
U heeft een verheven karakter met een enorme moraal. Binnenkort zult u zien, en zullen zij zien, wie van u geteisterd wordt met waanzin.

Koran 81:19
Voorwaar, dit is het Woord [gebracht door] de meest
eervolle boodschapper, doordrenkt met macht, de heer van de troon, de
almachtige, hij moet worden gehoorzaamd.

Ishaq:471
We hebben een profeet met wie we alle mensen zullen veroveren.

Bukhari: V9B87N127
De profeet zei: Ik heb de sleutels van een welsprekende toespraak en de sleutels tot overwinningen met terreur zodat de schatten der aarde aan mij gegeven kunnen worden.

Ishaq: 391
Oh mensen, dit is de Apostel van Allah. Allah heeft hem geëerd en verheven. Dus blijf hem helpen versterken. Luister naar zijn bevelen en gehoorzaam.

Bukhari: V1B2N14
De profeet zei: Niemand van jullie zal geloven tot hij meer van mij houd dan van zijn vader, zijn kinderen en de hele mensheid.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.