Het ultieme doel is controle over de mensheid

Mu’ammar Al-Khaddafi zei:

Sommige mensen geloven dat profeet Mohammed uitsluitend de profeet van de moslim is. Dit is een vergissing. Mohammed is de profeet van alle mensen.

Ibrahim El-Zayat, (President van de islamitische gemeenschap in Duitsland) zei :

Ieder van hen weet de opdracht om de wereld te veroveren en ieder van hen zal er aan meewerken om dat te bewerkstelligen. Dankzij uw democratische wetten, zullen wij u inhalen. Dankzij uw religieuze wetten, zullen wij over u gaan heersen.

De wereld behoort aan Allah:

Koran: 8:39, ”bevecht hen tot alle tegenstand stopt en allen onderworpen zijn aan Allah.”

De islam heeft zich over de hele wereld verspreid, van Bosnië tot Tsjetsjenië, van de Filippijnen tot Thailand, van Afrika tot Kasjmir, van Londenistan tot Boston en van Arabië tot Australië. Turkije, Syrië, Libanon en Egypte waren christelijke naties voordat het christendom werd verdrongen door de politiek Islam. Afghanistan was boeddhistisch, Iran was zoroastrians en Pakistan was hindoestaans voordat de islam hun beschavingen en culturen verzwelgden.

Islamitische imperialisme is de grootste imperialistische kracht die de wereld ooit heeft gezien. Tot voor kort was het westelijk halfrond grotendeels geïsoleerd en beschermd tegen de jihad door geografische en technologische barrières. Vandaag de dag is dat allemaal veranderd.

nazi retoriekISLAM VRAAGT OM WERELDHEERSCHAPPIJDe ongelovigen, al degenen die geen moslim zijn, kunnen de waarheid met eigen ogen waarnemen, het wrede soennitisch en sjiitisch bloedvergieten in Irak; de genocide in de regio Darfur in Soedan, de Somalische sharia-moorden, Iraanse mullahs doden hun eigen mensen en de onophoudelijke terroristische daden van Hamas, Hezbollah en de islamitische jihad tegen Israël. Israël is een frontlinie en gewoon het volgende meest belangrijke doelwit in deze al 1400 jaar durende oorlog tegen de mensheid en beschavingen.

Er zijn zoveel andere voorbeelden dat enkel nog dwazen zich aan de overtuiging vasthouden dat islam geen bedreiging voor de wereld vormt. Vrede in de islam bestaat enkel wanneer iedereen van de Dar-al-Harb (wereld der ongelovigen) zijn bekeerd [goedschiks of kwaadschiks] naar de Dar-al-Islam (de wereld van de islam).

Islam is dus in een permanente staat van oorlog met de westerse ongelovigen totdat het uiteindelijk over de gehele wereld zal heersen. Mohammedanisme is groot geworden door jihad en blijft gedefinieerd als jihad. Het is de enige grote religieuze doctrine in de menselijke geschiedenis met een theologisch en juridisch systeem dat geweld verplicht tegen de niet-moslims.

De status van vrouwen in islamitische landen is een humanitaire ramp die de wereld voor eeuwen heeft genegeerd en voor dat negeren betalen we nu een hoge prijs. Kunst, geschiedenis, literatuur, mensenrechten, gelijke behandeling van alle burgers, vrijheid van meningsuiting, kritisch denken, namen, onderwijs, sport, TV, films, regering en voedsel moeten worden aangepast aan de islamitische regels van de sharia-wetten. Dit proces betekent het vernietigen van beschavingen. Het is hetzelfde proces waardoor het christelijke Turkije veranderde in een moslimnatie van 99,7% moslims. Islamitisch recht betekent de vrijheid hebben om de islam aan ongelovigen op te dringen.
Het mohammedanisme is veel meer dan een religie, het is ook een politiek, cultureel, juridisch en militair systeem en heeft invloed vanaf de geboorte tot de dood. Het is een alomvattende strenge suprematistische ideologie. De leer van de islam stelt dat geen godsdienst buiten het mohammedanisme aanvaardbaar is. Het claimt superioriteit over elk politiek en religieus systeem, over elk andersdenkend mens, overal en voor altijd.

Een ideologie die de wereld in gelovigen en ongelovigen verdeelt, een ideologie die moslimkinderen indoctrineert met de overtuiging dat niet-moslims afstammen van apen en zwijnen en dat zij moeten worden vernietigd tot de godsdienst van Allah overal in de wereld heerst. Islam is onderweg naar wereldheerschappij en het is tijd dat de wereld wakker wordt, voordat het te laat is! De islamisering van Europa is in volle gang. De meerderheid van de Europeanen staan hulpeloos tegen deze ontwikkeling. Ze worden niet geïnformeerd over de ware essentie van de islam, noch over de achtergrond van islamitische politiek op Europese bodem.

De moslims zijn niet gekomen om te integreren in de Europese samenlevingen. Dit is verboden door hun geloof. Ook hun religieuze leiders die goed georganiseerd zijn hebben belangrijke invloed op de moslims in Europa. Hun voornaamste politieke doel is te voltooien wat hun godsdienst verplicht stelt, wat Allah heeft bevolen; Heers op aarde over alle ‘ongelovigen.’ Dit is wat de Koran zegt.
De zwijgende moslim meerderheid zijn degenen die in veel opzichten het geweld mogelijk maken. Ze zeggen dezelfde gebeden. Gaan naar  dezelfde moskeeën. Zij horen dezelfde imams. Zij lezen dezelfde ‘heilige’ boeken. De zwijgende meerderheid steunt de islamitische liefdadigheidsinstellingen en weten wie betrokken is bij de planning van terreur maar blijven stil. Stilte is een vorm van goedkeuring.
Balkan Chronicles

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.