Hedendaagse dreiging

Uit het boek van Dr. Peter Hammond :

Slavernij, Terrorisme en Islam:naamloosggt66 De historische wortels en hedendaagse dreiging.

Islam is geen religie en geen cultus. Het is een compleet systeem.
Het Mohammedanisme heeft religieuze, juridische, politieke, economische en militaire componenten. Het religieuze component is een baard voor de andere componenten. Islamisering treedt op wanneer er voldoende moslims in een land zijn die opkomen voor hun zogenaamde ‘religieuze rechten.’Wanneer politiek correcte en multiculturele samenlevingen akkoord gaan met de “redelijke” eisen voor hun ‘religieuze priveleges’, krijgen de moslims later ook de andere componenten op tafel.


  Zie hoe het werkt;

1% moslim
Bij dit percentage worden de moslims als een vredelievende minderheid beschouwd en niet als een bedreiging voor alle anderen in de samenleving. Ze worden zelfs als kleurrijke verrijking gezien.
3%moslim
Moslims beginnen andere etnische minderheden te bekeren, ook onder straatbendes en gevangenen.[verenigde staten]
5%moslim
Bij dit percentage wordt buitensporige invloed uitgeoefenend in verhouding tot hun percentage van de bevolking. Zij zullen aandringen op de invoering van halalvoedsel. Zij vergroten de druk op supermarktketens om halalprodukten te verkopen door midel van dreigementen. (Verenigde Staten).
10%moslim
Zij zullen pogen heimelijke componenten van de sharia wettelijk te maken. Het uiteindelijke doel is om de sharia-wetgeving over de hele wereld te vestigen. Wanneer de moslimpopulatie oploopt naar 10% van de bevolking, zal wetteloosheid een middel worden om hun eisen kracht bij te zetten [autobranden] Niet-islamitische acties die de islam beledigen kunnen resulteren in opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed-cartoons).
20%moslim
Bij dit percentage  kan men grote rellen verwachten als gevolg van zeer kleine provocaties, er ontstaan jihad milities, sporadische moorden en kerken en synagogen worden in brand gestoken.
40%moslim
Dan zullen er wijdverbreide slachtpartijen plaatsvinden, voortdurende terroristische aanslagen en militie-oorlogen.
60%moslim
Dan kan u ongebreidelde vervolging van niet-gelovigen en andere godsdiensten verwachten ,verder sporadische etnische zuiveringen (genocide), gebruik van de sharia als wapen, en jizya de strafbelasting voor ongelovigen.
80%moslim
Regeringen plegen etnische zuiveringen en genocide.
100%moslim
De ‘Dar-es-Salaam’ is ontstaan; Het islamitische huis van vrede omdat de niet-moslims zijn verdreven, bekeerd of vermoord.

Maar van vrede kan natuurlijk geen sprake zijn. Om te blijven voldoen aan de ”korangeboden van jihaat, in ruil voor een mooi plekje in de hemel,” beginnen de moslims elkaar te doden voor een verscheidenheid aan redenen.

Bron

 

1 comment for “Hedendaagse dreiging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.