Racisme

Bukhari 2928

“Het Uur zal niet zijn aangebroken totdat je met de Turken hebt gevochten; mensen met kleine ogen, rode gezichten en platte neuzen. Hun gezichten zullen eruit zien als schilden bedekt met leer. Het Uur zal niet zijn aangebroken totdat je vecht met mensen wier schoenen zijn gemaakt van haar.”

————————————————————————————–

Bukhari 46:719

Dit zijn de Sadaqat (d.w.z. liefdadigheidsgeschenken) van ons volk.” ‘Aisha had een slavin van die stam, en de Profeet (vzmh) zei tegen ‘Aisha: “Manumit haar aangezien ze een afstammeling is van Ismaël

————————————————————————————–

Bukhari 87:161

Overgeleverd door ‘Abdullah: De Profeet zei: “Ik zag (in een droom) een zwarte vrouw met onverzorgd haar Medina verlaten en zich vestigen in Mahai’a, dwz Al-Juhfa. Ik interpreteerde dat als een symbool van de epidemie van Medina. overgebracht naar die plaats (Al-Juhfa).”

——————————————————————————————

Bukhari 89:256

“Ik heb de apostel horen zeggen: ‘Wie Satan wil zien, moet naar Nabtal kijken.’ Hij was een stevige zwarte man met lang golvend haar, Ishaq:243

————————————————————————————-

Bukhari 89:256

Verteld door Anas bin Malik: Allah’s Apostel zei: “Je moet naar je heerser luisteren en hem gehoorzamen, zelfs als hij een Ethiopische (zwarte) slaaf was wiens hoofd eruitziet als een rozijn.”

————————————————————————————

Ishaq:243

“Ik heb de apostel horen zeggen: ‘Wie Satan wil zien, moet naar Nabtal kijken.’ Hij was een stevige zwarte man met lang golvend haar.

————————————————————————————