De oplossing voor armoede

De oplossing voor armoede op islamitische wijze.

Een bekend islamitische leider in Egypte met de naam Abu Ishak Al Huweini, die vaak op Egyptische TV verschijnt, zei onlangs het volgende:

We beleven een tijd van jihad ter wille van Allah. Het is een waar genoegen. Mohammeds volgelingen willen graag strijden. abu-ishaq-alhewenyDe reden waarom we nu arm zijn is omdat we destijds de jihad achter ons gelaten hebben. Daarom hoop ik nu dat wij ten minste eenmaal of als mogelijk tweemaal of driemaal per jaar opnieuw jihadistische overvallen kunnen uitvoeren, zodat veel mensen op aarde moslims worden. En als bepaalde mensen onze bekeerdrift willen voorkomen of in de weg staan dan moeten wij hen doden of hun gijzelen en hun bezittingen, vrouwen en kinderen confisqueren. Met dergelijke gevechten kunnen jihadisten zich verrijken met 3 tot 4 vrouwen, 3 tot 4 kinderen en 3 tot 4 slaven. Dit kan een winstgevende activiteit worden wanneer u elke gevangene met 300 tot 400 dirham vermenigvuldigd. Deze kunnen als spaarpot dienen om in tijden van nood hen te verkopen [islamitische slavenhandel]. Niemand kan met hard werken zoveel geld verdienen, zelfs niet wanneer een moslim naar het westen gaat om te werken of handel te drijven. In tijden van nood is het dus goed te gebruiken.

Toen ik dit audiobericht hoorde, kon ik mijn oren niet geloven. Dit is onverbloemde barbaarse en middeleeuwse prediking door een invloedrijke moslimleider in Egypte die toegang heeft in tv uitzendingen waar miljoenen naar kijken. Deze sheikh, die eerlijk en onbeschaamd verteld wat jihad betekent, bevordert met dit soort uitspraken dat moslims Mohammed als rolmodel gaan imiteren. Het is tenslotte ook de rol van een profeet om een voorbeeld voor zijn volgelingen te zijn.

Het is moeilijk voor moslims om weg te lopen van hun religieuze geschiedenis, dat steevast in islamitische boeken wordt herhaald. Mohammed zei zelf, waarschijnlijk met trots, dat hij met terreur rijk is geworden.

Deze geleerde Abu Ishak Al Huweini is gewoon een trouwe volgeling van de islam en dat is waarom hij pleit voor hetzelfde soort gedrag: Hé, dit concept heeft Mohammed rijk gemaakt, dus laat het de methode voor alle moslims zijn.

Waar vroeger de lelijke waarheid over de islam enkel door geleerden binnenkamers werd besproken, ligt het nu op straat.

Deze audio heeft die moslims geschokt die de geschiedenis van de islam en de betekenis van jihad ontkennen. Een geschiedenis die omschreven is als

een oorlog tegen niet-moslims om de religie te vestigen

– na de strijd hun eigendommen plunderen

– vrouwen en kinderen tot slaaf maken en hen als vee verhandelen.

Is voor pure moslims de islamitisch werkwijze in de 7e eeuw, het leefmodel voor de 21e eeuw?

Het is geen wonder dat alle islamitische landen economisch hopeloze gevallen zijn en als het geen olie had, zouden ook Saoedi-Arabië en andere Golfstaten tot de armste landen der aarde behoren.

Deze predikers van haat en genocide, zijn het gezicht van de islam van vandaag en een beschamend voorbeeld van hoe ver islamitische religieuze leiders van de realiteit afstaan. Daarom liet ik deze religie compleet vallen. Wanneer wordt het Westen wakker?

Nonie Darwish