Pedofilie

Hoewel het misschien schokkend is voor ons beschaafde mensen, mogen moslimmannen volgens de islamitische theologie met jonge kinderen trouwen en seks hebben. Door mannen toe te staan ​​seks te hebben met minderjarigen, legitimeert en sanctioneert de islam een ​​handeling die door de rest van de beschaafde wereld als pedofilie wordt beschouwd. En door deze schandelijke daad in de context van het huwelijk te plaatsen, probeert de islam deze door God verboden praktijk een schijn van legitimiteit te geven.


De koran heeft een wachttijd vastgelegd, die een gescheiden moslimvrouw in acht moet nemen, voordat ze kan hertrouwen. Deze wachttijd moet de vrouw in acht nemen nadat ze van haar echtgenoot is gescheiden. In de koran wordt dit “Iddah” of “Iddat” genoemd. Er is echter één uitzondering op deze vereiste in de koran en deze wordt gevonden in

Soera 33:49 :

“O jullie die geloven! Wanneer u met gelovige vrouwen trouwt en vervolgens van hen scheidt voordat u geslachtsgemeenschap met hen heeft gehad, hoeft u geen Iddah (voorgeschreven wachtperiode voor een echtscheiding, zie soera 65:4 ) in acht te nemen. Dus geef ze een cadeau en laat ze op een knappe manier vrij, dwz echtscheiding.’

Deze tekst zegt dat als een vrouw niet seksueel wordt aangeraakt door haar man, ze de gebruikelijke wachttijd na haar scheiding niet hoeft uit te voeren.

Maar iddah wordt verplicht wanneer er binnen het huwelijk seksueel contact heeft plaatsgevonden. Het doel van deze wachttijd is om te bepalen of de gescheiden vrouw zwanger is of niet. Het verdeelt de gescheiden vrouwen in drie verschillende categorieën:

Soera 65:4 :

En indien gij twijfelt aangaande diegenen uwer vrouwen,

  • die geen menstruatie meer verwachten, haar wachtperiode is drie maanden,
  • hetzelfde geldt ook voor degenen die haar menstruatie nog niet hebben gehad.
  • En de wachtperiode voor wie zwanger is duurt tot zij verlost zijn.

Zoals we hebben opgemerkt, behandelt soera 65:4 de kwestie van de wachttijd voor de ex-vrouwen na hun scheiding. Het vertelt dat de wachttijd voor gescheiden meisjes die nog niet eens met hun menstruatie zijn begonnen, drie maanden is. Zoals eerder vermeld, is het doel van deze wachttijd om te bepalen of de gescheiden vrouw zwanger is of niet. Als blijkt dat ze zwanger is, duurt haar iddah tot de geboorte van het kind.

Kunt u de volledige implicatie van dit kwaadaardige vers in de koran begrijpen ?

De belangrijke kwestie die we in gedachten moeten houden, is dat de islam niet alleen moslimmannen toestaat om met kinderen te trouwen, maar dat het deze mannen ook toestaat om seks te hebben met hun kindbruiden en van hen te kunnen scheiden als ze daarvoor kiezen. Soera 65:4 getuigt dat het verkrachten van minderjarigen in de islam is toegestaan.

Door mannen toe te staan ​​seks te hebben met minderjarigen, legitimeert en sanctioneert de islam een ​​handeling die door de rest van de beschaafde wereld als pedofilie wordt beschouwd. En door deze schandelijke daad in de context van het huwelijk te plaatsen, probeert de islam deze door God verboden praktijk een schijn van legitimiteit te geven.

Het weggeven van kinderen die veel te jong zijn om te trouwen werd toegestaan vanwege de wet van Allah in soera 65: 4. Pedofilie wordt gedefinieerd als een “seksuele afwijking van het primair of uitsluitend seksueel aangetrokken worden tot pre-puberale kinderen”. Een persoon met een dergelijke aantrekkingskracht op kinderen wordt een pedofiel genoemd. Pedofilie wordt in de meeste samenlevingen, culturen en religies als illegaal beschouwd – met uitzondering van de islam, waar het in zijn theologie wordt geaccepteerd.

Mohammed trouwde met Aisha toen ze nog maar zes jaar oud was en had seks met haar op negenjarige leeftijd. Hij was toen 54 jaar

Sahih Bukhari , boek 62, nummer 64:

Overgeleverd door ‘Aisha: Dat de profeet met haar trouwde toen ze zes jaar oud was en hij zijn huwelijk voltrok toen ze negen jaar oud was, en daarna bleef ze negen jaar bij hem (d.w.z tot aan zijn dood).

De gegevens bewijzen dat Mohammed vóór haar eerste menstruatie daadwerkelijk seks had met Aisha. Het onmiskenbare feit is dat Mohammed seks had met Aisha terwijl ze nog een kind was. De koran staat dit toe, Mohammed deed dit, Aisha zei dit, en de geleerden bevestigen dit. Nu hebben de huidige kinderen van de islam ermee te maken.

Dit feit plaatst Mohammed en de islam in een bedenkelijke en verachtelijke positie. Veel moslims weten dit niet. Als kinderen mogen worden gebruikt voor seks, wordt het seksueel misbruik en elke steun voor Mohammed is hetzelfde als steun voor seksuele uitbuiting van kinderen. Mohammeds actie en leringen over de huwelijkswetten maakte het mogelijk dat zowel kinderen als volwassenen worden uitgehuwelijkt. Het schadelijke voorbeeld van Allah’s Profeet heeft ervoor gezorgd dat miljoenen moslimmeisjes onderworpen zijn aan deze schadelijke praktijk. Deze praktijk is buitengewoon slecht en mag niet worden goedgepraat. Mohammed stelde een afschuwelijke standaard voor de islam vast.

In overeenstemming met het gebod van Allah om het voorbeeld van hun profeet te imiteren, handhaven moslims het meest gruwelijke van alle seksuele misdrijven, tot op de dag van vandaag. 

Een van de meest verontrustende dingen over de islam is dat het pedofilie als gepleegd binnen de grenzen van het huwelijk niet veroordeelt. Dit kan ook niet, want dan zou deze vloek zich richten op de pedofile misdaden van de grondlegger van de islam. Seks met minderjarigen – met of zonder hun toestemming – wordt in de wetten van beschaafde landen beschouwd als verkrachting. Als gevolg van het tolereren van pedofilie, is seksuele uitbuiting van kinderen onder het mom van een huwelijk in veel islamitische landen toegestaan.

Sheikh Hamoud Hashim, algemeen secretaris van het Vice and Virtue Committee in Jemen verklaarde:

“Omdat de profeet dit deed, kunnen we mensen niet vertellen dat het verboden is om op jonge leeftijd te trouwen.”

Islamverdedigers zeggen dat het voor de mensen van zijn tijd gebruikelijk was om jonge kinderen uit te huwelijken. Ze verontschuldigen zijn gedrag door te zeggen dat hij alleen de praktijken van de pre-islamitische culturen van zijn tijd weerspiegelde. Als dit waar is, dan is het bewezen dat Mohammed een valse profeet was. Want van profeten van de ware God wordt verwacht dat ze de morele standaard verhogen van de mensen naar wie ze worden gestuurd. Als Mohammed door God was gezonden, zou hij anders hebben gehandeld. Hij zou de oude gebruiken van de pre-islamitische heidense samenleving niet hebben gevolgd, maar zou een nieuwe norm hebben gesteld. Een ware profeet zou door God zijn geïnspireerd om het kwaad van pedofilie aan de kaak te stellen, in plaats van zich eraan te onderwerpen. Door niet bestaande goddelijke leiding gedroeg hij zich als de heidenen van zijn tijd. Mohammed onderschreef pedofilie in feite door zijn deelname daaraan. Zijn deelname diende alleen om dit kwaad te bevestigen, te promoten en te bestendigen. Door Mohammeds betrokkenheid bij het pedofiele huwelijk, gaat deze slechte praktijk door tot op de dag van vandaag, omdat alle daden van Mohammed als “Sunnah” worden beschouwd, wat inhoudt dat het goedgekeurd gedrag is dat door alle moslims voor altijd moet worden nagevolgd. Mohammed is dus rechtstreeks verantwoordelijk voor het in stand houden van deze eeuwenoude praktijk. 

Bovendien betekent dit ook dat moslims, door Mohammed te volgen, nu de verouderde en kwade gebruiken van die heidense Arabieren van 1400 jaar geleden in stand houden. Als Mohammed het voorbeeld van de heidense samenleving volgde, waarom volgen moslims hem dan? Waarom zouden moslims Mohammed als hun profeet moeten aanvaarden, terwijl hij niet in staat was om zich los te maken van de slechtheid, primitiviteit, barbaarsheid en wreedheid van de heidense Arabieren? Dus als islamverdedigers de praktijk van kindhuwelijken rechtvaardigen door te stellen dat het gebruikelijk was in de pre-islamitische cultuur, geven ze in feite toe dat hun profeet het slachtoffer is van de primitieve samenleving waar hij vandaan kwam. Dit betekent dat Mohammed niets anders is dan een product van heidendom met gevolg dat de islam niets anders is dan een voortzetting van datzelfde heidendom.


Sahih Muslim: Book 16, Hadith 83

A’isha (moge Allah tevreden met haar zijn) overleverde dat Allah’s Apostel (VZMH) met haar trouwde toen ze zeven jaar oud was, en dat hij als bruid naar zijn huis werd gebracht toen ze negen was, en haar poppen waren bij haar; en toen hij (de Heilige Profeet) stierf was zij achttien jaar oud.


In werkelijkheid hadden de heidenen een hogere morele standaard dan Mohammed. Ze waren bijvoorbeeld diep verontrust toen Mohammed trouwde met de vrouw van zijn geadopteerde zoon. Deze Arabische heidenen hadden de liefde en het fatsoen om hun geadopteerde kinderen als hun eigen kinderen te beschouwen. Daarom pleegde Mohammed in hun ogen incest door met zijn eigen schoondochter te trouwen. Wie had volgens u een veel hogere moraal?

Moslims kunnen kindhuwelijken niet veroordelen omdat het zou betekenen dat ze de leerstellingen van de islam zullen moeten verlaten. Moslims keuren pedofilie stilzwijgend goed, zelfs als ze zich schamen om het openlijk uit te spreken. Moslims zijn zo in beslag genomen door het gedrag van Mohammed dat ze pedofilie niet aan de kaak kunnen stellen. Als moslims Mohammed als een perfect voorbeeld beschouwen, moeten ze hem ook als de perfecte pedofiel accepteren.

Pedofilie komt veel voor in moslimlanden, vermomd als kindhuwelijken. Mohammed moet worden beoordeeld als een man die kindermishandeling als norm in de islam heeft verwerkt. Wat hij deed was verkeerd, en erger, hij stelde het vast als een acceptabel gedrag voor moslims om te kopiëren. Volgens ons christelijk erfgoed en onze wettelijke normen heeft Mohammed een misdaad gepleegd. Onze normen zijn beter dan die van de islam als het gaat om het beschermen van kinderen. Terwijl de Messias van kinderen hield en lovend sprak over hun onschuld, bedreef Mohammed de liefde met kinderen en beroofde hij hun onschuld.

Oprechte moslims moeten hun religie eerlijk evalueren. Vormden de leerstellingen van de islam Mohammeds gedrag of vormde Mohammed de islam naar zijn beeld? Met andere woorden, is de koran een weerspiegeling van Mohammeds persoonlijkheid? Zoals eerder gedefinieerd, is een pedofiel iemand die zich seksueel tot kinderen aangetrokken voelt. Had Mohammed deze zwakheid, die vervolgens wordt geprojecteerd in de leerstellingen van de koranIs dit de reden waarom de koran seks met pre-puberale kinderen toestaat? Is dit de reden waarom de koran pedofilie goedkeurt? Om dit waar te laten zijn, moet zonder enige twijfel worden bewezen dat Mohammed werkelijk pedofilie-neigingen had. Om te beginnen was Aisha niet het enige kind waar Mohammed naar keek. Hij had ook zijn ogen gericht op twee andere baby’s.

1). Ibn Ishaq: Suhayli, ii. 79:

“In de riwaya van Yunus Ibn Ishaq staat  opgetekend dat de apostel haar (Ummu’lFadl) zag toen ze een baby was die voor hem kroop en hij zei: ‘Als ze opgroeit en ik nog leef, zal ik met haar trouwen.’ Maar hij stierf voordat ze opgroeide.

2). Musnad Ahmad, hadith nummer 25636:

“Mohammed zag Um Habiba de dochter van Abbas terwijl ze fatim was (leeftijd van borstvoeding) en hij zei: ‘Als ze opgroeit terwijl ik nog leef, zal ik met haar trouwen.'” (Bron: Hadith. Al-Islam.com )

Kan deze man echt een profeet van God zijn? Moslims moeten uit de islam stappen en objectief naar hun profeet kijken. Wat voor type man zal naar kruipende baby’s of zuigelingen kijken en zijn verlangen uiten om met hen te trouwen? Waar dacht hij aan toen hij die woorden uitsprak? Is dit niet een aanwijzing dat hij zich tot hen aangetrokken voelde op het moment dat hij ze zag? Waarom uitte hij anders zijn verlangen om met hen te trouwen? Zijn affaire met de jonge Aisha geeft een goed zicht in het gedrag van deze man. Hij trouwde met haar toen ze zes was en mishandelde haar seksueel toen ze negen jaar oud was. Zou het feit dat zelfs toen Aisha een baby was, hij twee keer van haar droomde, de pedofile-fantasie van deze man kunnen aantonen?

Sahih Bukhari , boek 62, nummer 15:

“Overgeleverd door ‘Aisha: Allah’s Apostel zei (tegen mij):’ Je bent aan mij twee keer getoond in mijn dromen. Een man droeg je in een zijden doek en zei tegen mij: ‘Dit is je vrouw.’ Ik heb het blootgelegd en zie, jij was het. Ik zei tegen mezelf: ‘Als deze droom van Allah is, zal Hij ervoor zorgen dat de droom uitkomt.’ ”

Is dit geen seksuele fantasie van een pedofiel? Aisha was nog maar een baby toen Mohammed deze droom had. Let op het verlangen in zijn woorden: “Als deze droom van Allah komt, zal Hij ervoor zorgen dat het uitkomt.” Om zelfs maar aan een baby te denken in termen van een vrouw, is zowel schandalig als schokkend.

Sahih Bukhari , boek 62, nummer 173:

‘Vertelde Jabir bin’ Abdullah: De profeet zei: ‘Als je (de stad)’ s nachts binnenkomt (nadat je van een reis bent gekomen), betreed dan niet je familie totdat je vrouw haar schaamstreek heeft geschoren en haar onverzorgd haar heeft gekampt. ”

Nu, waarom zou een profeet van God deze instructie aan een echtgenote geven om te wachten tot zijn vrouw haar schaamhaar scheert? Is het niet zo dat haar vagina moet lijken op die van een jong kind? Als dit geen verlangen is naar pedofilie, wat zou het dan anders kunnen zijn?

Sahih Bukhari , boek 62, nummer 17:

“Verteld door Jabir bin ‘Abdullah: Na getrouwd te zijn, zei Allah’s Apostel tegen mij:’ Met wat voor soort dame ben je getrouwd? ‘ Ik antwoordde: ‘Ik ben met een nette dame getrouwd.’ De profeet zei: ‘Waarom heb je geen voorliefde voor de maagden en om hen te strelen? Waarom ben je niet met een jong meisje getrouwd zodat je met haar zou kunnen spelen en zij met jou?’ ”

De koran ondersteunt de pedofiele aard van Mohammed in zijn theologie. Het ondersteunt de schandelijke misdaad van pedofilie door het als huwelijk te legitimeren. Pedofielen kunnen de schandelijke daad van het verkrachten van kinderen nu rechtvaardigen door eerst met hun minderjarige slachtoffers te trouwen. Als hij eenmaal klaar is met zichzelf tevreden te stellen met zijn jonge slachtoffer, kan de moslimpedofiel altijd scheiden van zijn kind-vrouw en zich richten op een ander jong slachtoffer – zoals onderschreven door de koran in soera 65: 4 . Om onze lezers te helpen de slechte aard van dit koranvers samen te vatten, zullen we dit vers nogmaals citeren:

Bij twijfel over de maandelijkse menstruatie, dan is de wachttijd 3 maanden. Ook voor degenen die niet menstrueren ( d.w.z die nog kind zijn). En voor degenen die zwanger zijn, is hun termijn tot ze bevallen. En wie Allah vreest, Hij zal het voor hem vergemakkelijken.

Kindhuwelijken zijn in westerse landen verboden. En seks met minderjarigen is een misdaad. Moslims houden het gif van deze kwade praktijk schandelijk in leven door het voorbeeld van een pedofiel te volgen. Als gevolg hiervan worden kinderen seksueel misbruikt door moslimmannen die oud genoeg zijn om hun vader of zelfs grootvader te zijn. Pedofilie is slecht, wreed en barbaars en vernietigt het leven van een kind. Kinderen zijn fysiek, emotioneel of mentaal niet volwassen genoeg om een ​​huwelijksrelatie met volwassenen aan te gaan.

In de islam is er geen plaats voor ethiek, moraal of geweten. De islamitische moraal is heel anders en steunt op twee begrippen: halal (toegestaan) en haram (niet toegestaan). Voor elk beschaafd mens zal het trouwen van een zesjarig meisje door een man van meer dan vijftig een zeer immorele, onethische en vulgaire daad zijn. Voor een moslim is zo’n daad echter halal, omdat de profeet het deed. Daarom speelt een toepassing van het persoonlijke gevoel voor moraal en ethiek geen enkele rol in het leven van een moslim. Wat Mohammed ook deed, het is halal en moslims krijgen de opdracht om hun pedofiele profeet na te volgen.

Alle fatsoenlijke mensen vinden pedofilie weerzinwekkend en immoreel. Een kind seksueel lastig vallen is slecht. Een kind lastigvallen terwijl men verkondigt een profeet van God te zijn, is schokkend en godslasterlijk. Mohammed heeft misschien zijn zwakheden, maar moslims moeten nog steeds antwoorden waarom Allah pedofilie heeft goedgekeurd in soera 65: 4.

Slotsom: Mohammed was een klootzak van de ergste soort – en een gruwel voor god.

www.hope-of-israel.org/

tromsosiden


Het 9-jarig meisje Aisha moest Mohammeds spermavlekken van zijn kleren wassen
 ‘Aisha had gezegd:’ Ik waste altijd het sperma uit zijn kleren maar zelfs daarna vond ik nog spotvlekken.‘

Wat nog erger is voor moslims, is dat delen van de koran werden geopenbaard terwijl Mohammed in bed lag met een pre-puberaal meisje.
Bukhari 3:47:755 ;

“[Mohammed zei] Op geen enkel bed komt de goddelijke inspiraties tot mij, behalve op die van Aisha .”


  Bukhari, Boek 9, hoofdstuk 50

Er is overgeleverd dat ‘Aishah zei: “Ik speelde met poppen toen ik bij de Boodschapper van Allah was, en hij bracht mijn vrienden mee om met mij te spelen.”


Sunan an-Nasa’i 3378

“De Boodschapper van Allah trouwde met mij toen ik zes was, en voltooide het huwelijk met mij toen ik negen was, en ik speelde met poppen .”


Sahih Muslim 1422c

A’isha (moge Allah tevreden met haar zijn) vertelde dat Allah’s Apostel (VZMH) met haar trouwde toen ze zeven jaar oud was, en dat hij als bruid naar zijn huis werd gebracht toen ze negen was, en haar poppen waren bij haar; en toen hij (de Heilige Profeet) stierf was zij achttien jaar oud.


Bukhari Boek 73 nummer 151

Ik speelde met de poppen in het bijzijn van de Profeet, en mijn vriendinnen speelden ook met mij. Wanneer Allah’s Apostel (mijn woonplaats) binnenkwam, verborgen ze zich, maar de Profeet riep hen op om mee te doen en met mij te spelen. (Het spelen met de poppen en soortgelijke afbeeldingen is verboden, maar het was toegestaan ​​voor ‘Aisha in die tijd, omdat ze als klein meisje nog niet de puberteit had bereikt.)


Bukhari Boek 62 nummer 18

De Profeet vroeg Abu Bakr om ‘Aisha’s hand ten huwelijk . Abu Bakr zei: “Maar ik ben je broer.” De Profeet zei: “Jij bent mijn broer in de religie van Allah en Zijn Boek, maar zij (Aisha) is voor mij wettig om te trouwen.”


Bukhari Boek 62, nummer 67

De Profeet zei: “Een moeder mag niet ten huwelijk worden gegeven, behalve na overleg met haar; en een maagd mag niet ten huwelijk worden gegeven, behalve na haar toestemming.” De mensen vroegen: “O Apostel van Allah! Hoe kunnen we haar toestemming kennen?” Hij zei: “Door te zwijgen (geeft haar toestemming aan).”


Bukhari, Boek 85 nummer 79

Ik vroeg de Profeet: “O Apostel van Allah! Moeten de vrouwen om toestemming voor hun huwelijk worden gevraagd ?” Hij zei ja.” Ik zei: ‘Een maagd voelt zich, als hem dat wordt gevraagd, verlegen en houdt zich stil.’ Hij zei: ‘Haar zwijgen betekent haar instemming.’


Deel 7, Boek 62, Nummer 64:
Verteld door ‘Aisha
Dat de Profeet met haar trouwde toen ze zes jaar oud was en dat hij zijn huwelijk voltooide toen ze negen jaar oud was, en dat ze vervolgens negen jaar bij hem bleef (dat wil zeggen tot aan zijn dood).


Boek 62, nummer 86

Verteld door Aisha

Toen de Profeet met mij trouwde, kwam mijn moeder naar mij toe en dwong mij het huis binnen te gaan, waar ik enkele vrouwen van de Ansar zag die zeiden: ‘Moge je voorspoedig zijn en zegeningen hebben en een goed voorteken hebben.’


Deel 9, Boek 86, Nummer 100:
Verteld door Aboe Haraira
Allah’s Apostel zei: “Een slavin mag niet ten huwelijk worden gegeven voordat zij is geraadpleegd, en een maagd mag niet ten huwelijk worden gegeven voordat haar toestemming is verleend.” De mensen zeiden: “Hoe zal ze haar toestemming uiten?” De Profeet zei: “Door te zwijgen (toen haar toestemming werd gevraagd).” Sommige mensen zeiden: “Als een man, door een list uit te halen, twee valse getuigen voor de rechter presenteert om te getuigen dat hij met haar toestemming met een matrone is getrouwd en de rechter zijn huwelijk bevestigt, en de man er zeker van is dat hij nooit met haar getrouwd is (voorheen), dan wordt zo’n huwelijk als een wettig huwelijk beschouwd en mag hij als echtgenoot met haar samenwonen.”


Deel 9, Boek 87, Nummer 140:
Verteld door ‘Aisha
Allah’s Apostel zei tegen mij: “Je werd twee keer aan mij getoond (in mijn droom) voordat ik met je trouwde. Ik zag een engel die je droeg in een zijden stuk stof, en ik zei tegen hem: ‘Ontdek (haar)’ en Zie, jij was het. Ik zei (tegen mezelf): ‘Als dit van Allah komt, dan moet het gebeuren.’ Toen werd je aan mij getoond, de engel die je droeg in een zijden stuk stof, en ik zei (tegen hem): ‘Ontdek (haar), en zie, jij was het. Ik zei (tegen mezelf): ‘Als dit het geval is’ van Allah, dan moet het gebeuren.'”


Deel 7, Boek 62, Nummer 90:
Verteld door Aisha
Toen de Profeet met mij trouwde, kwam mijn moeder naar mij toe en liet mij het huis (van de Profeet) binnengaan en niets verraste mij behalve de komst van Allah’s Apostel naar mij toe in de voormiddag.


Deel 5, Boek 58, Nummer 236:
Verteld door Hishams vader

Khadija stierf drie jaar voordat de Profeet naar Medina vertrok. Hij bleef daar ongeveer twee jaar en trouwde toen met ‘Aisha toen ze een meisje van zes jaar oud was, en hij verbrak dat huwelijk toen ze negen jaar oud was.

Boek 58, Nummer 234:
Verteld door Aisha

De Profeet verloofde mij toen ik een meisje van zes (jaar) was. We gingen naar Medina en verbleven in het huis van Bani-al-Harith bin Khazraj. Toen werd ik ziek en viel mijn haar uit. Later groeide mijn haar (weer) en kwam mijn moeder, Um Ruman, naar me toe terwijl ik met een paar van mijn vriendinnen op de schommel speelde. Ze riep me en ik ging naar haar toe, niet wetend wat ze met me wilde doen. Ze pakte me bij de hand en liet me bij de deur van het huis staan. Ik was toen buiten adem, en toen mijn ademhaling weer goed werd, nam ze wat water en wreef ermee over mijn gezicht en hoofd. Toen nam ze mij mee naar huis. Daar in het huis zag ik enkele Ansari-vrouwen die zeiden: “Beste wensen en Allah’s zegen en veel geluk.” Toen vertrouwde ze mij aan hen toe en zij bereidden mij voor (op het huwelijk). Onverwachts kwam de Apostel van Allah in de voormiddag naar mij toe en mijn moeder droeg mij aan hem over, en op dat moment was ik een meisje van negen jaar oud.


Deel 5, Boek 59, Nummer 382:
Verteld door Jabir

“Allah’s Apostel zei tegen mij: “Ben je getrouwd , O Jabir?” Ik antwoordde: “Ja.” Hij vroeg: “Wat, een maagd of een matrone?” Ik antwoordde: “Geen maagd maar een matrone.” Hij zei: “Waarom trouwde je niet met een jong meisje dat met je zou hebben gestreeld?” Ik antwoordde: “O Boodschapper van Allah! Mijn vader stierf de marteldood op de dag van Uhud en liet negen (wees)dochters achter die mijn negen zussen zijn; dus ik vond het niet leuk om nog een jong meisje van hun leeftijd te hebben, maar (ik zocht) een (oudere) vrouw die hun haar kon kammen en voor ze kon zorgen.” De Profeet zei: “Je hebt het juiste gedaan.”

Boek 62 nummer 70
Dochter uithuwelijken:
Een man genaamd Khidam trouwde met een dochter van hem (met iemand) tegen haar toestemming. ‘Als je bang bent dat je de weesmeisjes niet rechtvaardig zult kunnen behandelen, trouw dan met (andere) vrouwen van jouw keuze.’ (4.3) En als iemand tegen de voogd (van een vrouw) zegt: “Trouw mij met die en die”, en de voogd zwijgt of zegt tegen hem: “Wat heb je?” En de ander zei: “Ik heb zoveel en zoveel (Mahr)” of zweeg, en toen zei de voogd: “Ik heb haar met jou getrouwd”, dan is het huwelijk geldig (wettelijk). Deze overlevering werd door Sahl verteld op gezag van de Profeet.
Meer pedofilie:
Musnad Ahmad: nr. 1624 en nr. 16245
[Mua’wiya zei]: Ik zag de profeet zuigen op de tong of de lippen van Al- Hassan, de zoon van Ali, moge de gebeden van Allah op hem zijn. Want geen tong of lip waaraan de profeet heeft gezogen, zullen worden gekweld (door het hellevuur).