Gezichten van de islam

Deze foto’s zijn verschrikkelijk en een trieste herinnering aan het bedrieglijke “respect” dat islamitische mannen voor vrouwen hebben. De levens van deze vrouwen werden permanent vernietigd.

Vrouwen worden namens de islam bruut onderdrukt en ondergeschikt gemaakt ;

▬  Wanneer zij niet willen luisteren mogen zij worden geslagen. [koran 4-34]

  Moeten altijd seksueel beschikbaar zijn. [koran 2-223]

▬  In geval van ontrouw mogen zij worden opgesloten. [koran 4-15]

  De vrouw is de helft waard ten opzichte van de man. [koran 4-11 + 2-282]

▬  Hebben een lagere intelligentie. [koran 2-228]

  Moeten zich in het openbaar bedekken. [koran 42-31 + 33-59]

  En dienen hun man te delen met maximaal drie andere vrouwen. [koran 4-3]

▬  Daarnaast is het toegestaan om vrouwelijke slaven te onderhouden [koran 4-24]

Islamitische mannen maken van hun dominerende rol vaak misbruik door de opgelegde onderdanige status van hun vrouwen en dochters met geweld te willen handhaven wanneer zij een sterke eigen wil tonen.

Van de 30 jarige Irum Saeed werd haar gezicht, rug en schouders met een zuur verbrand nadat zij een huwelijksverzoek had afgewezen. Ze heeft 25 keer plastische chirurgie ondergaan.

1141


Shameem Akhter 18 jaar, kreeg een zuur over haar heen nadat zij door drie jongens was verkracht. Shameem heeft 10 keer plastische chirurgie ondergaan.

2109


De 16 jarige Najaf Sultana werd op haar vijfde, terwijl ze lag te slapen door haar vader verbrand. De reden was omdat de vader niet nóg een meisje in de familie wilde. Zij werd blind en haar ouders wilde haar niet meer. Nu leeft zij bij andere familieleden.  Ze heeft 15 keer plastische chirurgie ondergaan.

366


Shehnaz Usman, 36, werd verbrand met een zuur door een familielid als gevolg van een conflict binnen de familie. Shehnaz heeft 10 keer plastische chirurgie ondergaan.

435


 

Shahnaz Bibi is 35 jaar. Tien jaar geleden werd Shahnaz met een zuur verbrand door een familielid als gevolg van onenigheid in de familie. Ze heeft nog nooit plastische chirurgie ondergaan.

535


Kanwal Kayum 26 jaar. Kanwal werd met een zuur verbrand door een jongen waarvan zij een huwelijksaanzoek had afgewezen. Ze heeft nog nooit plastische chirurgie ondergaan.

634


 

Munira Asef 23 jaar. Munira werd verbrand met een zuur door een jongen omdat zij de vrije wil had het huwelijksaanzoek af te wijzen. Ze heeft 7 maal plastische chirurgie ondergaan.
732


 

Bushra Shari, 39 jaar, kreeg een zuur over haar heengegooid nadat zij van haar man probeerde te scheiden. Ze heeft 25 keer plastische chirurgie ondergaan.

832


 

Memuna Khan [21] werd verbrand door een groep jongens met een zuur, vanwege een verschil van mening tussen haar en haar familie.  

931


 

Zainab Bibi 17 jaar, werd met een zuur in haar gezicht verbrand. Het zuur werd door een jongen naar haar gegooid nadat zij een huwelijksaanzoek had afgewezen. Ze heeft meerdere malen plastische chirurgie moeten ondergaan om proberen te herstellen van haar littekens.
1032


 

Naila Farhat [19] kreeg zuur in haar gezicht gegooid door een jongen die ze als toekomstig echtgenoot afgewezen had . Ze heeft meerdere malen plastische chirurgie ondergaan.

1142


 

Saira Liaqat [26] houd een zelfportret in haar hand. Toen ze vijftien was trouwde Saira met een familielid, met de afspraak dat zij zich na haar schooldiploma bij hem zou voegen. Later werd zij met een zuur aangevallen nadat hij van haar eiste toch eerder te gaan samenleven. Iets wat zij weigerde. Saira heeft 9 keer plastische chirurgie ondergaan.

1230

De daders kunnen hun misdaden tegen deze zogenaamde ‘schuldige’ vrouwen, als zijnde gerechtvaardigd terugvinden in gerelateerde koranverzen:

koran 8-11,15-16

48-13

De dag waarop de hemelen als gesmolten koper zal worden, zullen de schuldigen zich willen verbergen of zich willen vrijkopen… Stellig niet, er wacht een laaiend vuur waardoor de huid zal afschroeien.       ▼

faces of islam cv

Ishaq: 595 Wij zullen vechten zo lang we leven en zullen vechten tot u zich tot de islam zal bekeren en vechten tot onze godsdienst is gevestigd. We zullen van elke tegenstander zijn neus en oren afsnijden. En we zullen hen plunderen en laten lijden voor hun schande.                                                        ▼

FACES OF ISLAM NAA

koran 6-46 Wat zal je er van vinden als Allah uw gehoor en gezicht zou wegnemen? Wie is dan buiten Allah die het u kan teruggeven? En toch wilt u niet gehoorzamen. ▼

faces of islam

koran 10-26 Voor degenen die slechte daden verrichten komt de vergelding en zich verzetten tegen Allah is niet mogelijk. Het is alsof hun gezichten zijn bedekt met stukken van de nacht, als een duisternis. Zij zijn de bewoners van de Hel.  ▼

faces of islam 90oi-0

koran 68 – 15+16 Wanneer Onze woorden aan hen worden voorgedragen, zeggen zij: “Fabelen uit oude tijden.”
Wij zullen hen op de neus brandmerken. ▼

Allah Rakhi , FACES OF ISLAM

woman-cut-off-nose-6, FACES OF ISLAM

 

faces of islam baa

koran 74 – 27+29 Weet u wat het vuur van de hel is? Het verschroeit het gezicht.  ▼

faces of islam iran amenehbahrami

 

Koran 70- 11-12 Op die dag zal de ongelovige zich willen vrijkopen. Stellig niet! Er is een laaiend vuur, dat de huid zal afschroeien.

 

Koran 67-27 Als zij de straf van nabij zullen zien, zal het gezicht der ongelovigen zich verduisteren en er zal gezegd worden: “Hier hebt je om gevraagd.”

 

Koran

23-104

Het vuur zal hun gezicht branden en zij zullen er in verschrompelen.

 

Koran

4-47

Gelooft in wat Wij jullie hebben neergezonden, anders verminken wij jullie gezichten, zoals de vervloekte deelnemers aan de Sabbath.[werden verandert in apen 2:65,66].

 

Koran

18-29

Wij hebben voor de ongelovigen een vuur bereid en zij worden overgoten met water als gesmolten koper dat hun gezicht zal verbranden.

 

Koran

3-106

Op die Dag zullen er gezichten zijn die zwart worden. En tegen hen zeggen wij; “Zijn jullie tot ongeloof vervallen nadat jullie gelovig geworden waren? Proef dan de bestraffing [van het vuur].

De integriteit van het menselijk lichaam is een onvervreemdbaar recht. Iedere mens heeft volledige zeggenschap over het eigen lichaam, ongeacht huidkleur, afkomst of wereldbeeld. Bovendien beschouwen we mensen die alsnog de drang voelen om anderen te verminken, te brandmerken of te folteren, terecht als gevaarlijke, zieke criminelen. Als daar nog een chronisch gebrek aan empathisch vermogen bij komt kijken, stelt men veelal de klinische diagnose ‘psychopathie’.