Gezichten van de islam

Deze foto’s zijn verschrikkelijk en een trieste herinnering aan het bedrieglijke “respect” dat islamitische mannen voor vrouwen hebben. De levens van deze vrouwen werden permanent vernietigd.

Vrouwen worden namens de islam bruut onderdrukt en ondergeschikt gemaakt ;

▬  Wanneer zij niet willen luisteren mogen zij worden geslagen. [koran 4-34]

  Moeten altijd seksueel beschikbaar zijn. [koran 2-223]

▬  In geval van ontrouw mogen zij worden opgesloten. [koran 4-15]

  De vrouw is de helft waard ten opzichte van de man. [koran 4-11 + 2-282]

▬  Hebben een lagere intelligentie. [koran 2-228]

  Moeten zich in het openbaar bedekken. [koran 42-31 + 33-59]

  En dienen hun man te delen met maximaal drie andere vrouwen. [koran 4-3]

▬  Daarnaast is het toegestaan om vrouwelijke slaven te onderhouden [koran 4-24]

Islamitische mannen maken van hun dominerende rol vaak misbruik door de opgelegde onderdanige status van hun vrouwen en dochters met geweld te willen handhaven wanneer zij een sterke eigen wil tonen.

 


 


 


 


 

 


 


 


 

 


 

 


 


 

 


 

Saira Liaqat [26] houd een zelfportret in haar hand. Toen ze vijftien was trouwde Saira met een familielid, met de afspraak dat zij zich na haar schooldiploma bij hem zou voegen. Later werd zij met een zuur aangevallen nadat hij van haar eiste toch eerder te gaan samenleven. Iets wat zij weigerde. Saira heeft 9 keer plastische chirurgie ondergaan.

 

De daders kunnen hun misdaden tegen deze zogenaamde ‘schuldige’ vrouwen, als zijnde gerechtvaardigd terugvinden in gerelateerde koranverzen:

koran 8-11,15-16

48-13

De dag waarop de hemelen als gesmolten koper zal worden, zullen de schuldigen zich willen verbergen of zich willen vrijkopen… Stellig niet, er wacht een laaiend vuur waardoor de huid zal afschroeien.       ▼

faces of islam cv

Ishaq: 595 Wij zullen vechten zo lang we leven en zullen vechten tot u zich tot de islam zal bekeren en vechten tot onze godsdienst is gevestigd. We zullen van elke tegenstander zijn neus en oren afsnijden. En we zullen hen plunderen en laten lijden voor hun schande.                                                        ▼

FACES OF ISLAM NAA

koran 6-46 Wat zal je er van vinden als Allah uw gehoor en gezicht zou wegnemen? Wie is dan buiten Allah die het u kan teruggeven? En toch wilt u niet gehoorzamen. ▼

faces of islam

koran 10-26 Voor degenen die slechte daden verrichten komt de vergelding en zich verzetten tegen Allah is niet mogelijk. Het is alsof hun gezichten zijn bedekt met stukken van de nacht, als een duisternis. Zij zijn de bewoners van de Hel.  ▼

faces of islam 90oi-0

koran 68 – 15+16 Wanneer Onze woorden aan hen worden voorgedragen, zeggen zij: “Fabelen uit oude tijden.”
Wij zullen hen op de neus brandmerken. ▼

Allah Rakhi , FACES OF ISLAM

woman-cut-off-nose-6, FACES OF ISLAM

 

faces of islam baa

koran 74 – 27+29 Weet u wat het vuur van de hel is? Het verschroeit het gezicht.  ▼

faces of islam iran amenehbahrami

 

Koran 70- 11-12 Op die dag zal de ongelovige zich willen vrijkopen. Stellig niet! Er is een laaiend vuur, dat de huid zal afschroeien.

 

Koran 67-27 Als zij de straf van nabij zullen zien, zal het gezicht der ongelovigen zich verduisteren en er zal gezegd worden: “Hier hebt je om gevraagd.”

 

Koran

23-104

Het vuur zal hun gezicht branden en zij zullen er in verschrompelen.

 

Koran

4-47

Gelooft in wat Wij jullie hebben neergezonden, anders verminken wij jullie gezichten, zoals de vervloekte deelnemers aan de Sabbath.[werden verandert in apen 2:65,66].

 

Koran

18-29

Wij hebben voor de ongelovigen een vuur bereid en zij worden overgoten met water als gesmolten koper dat hun gezicht zal verbranden.

 

Koran

3-106

Op die Dag zullen er gezichten zijn die zwart worden. En tegen hen zeggen wij; “Zijn jullie tot ongeloof vervallen nadat jullie gelovig geworden waren? Proef dan de bestraffing [van het vuur].

De integriteit van het menselijk lichaam is een onvervreemdbaar recht. Iedere mens heeft volledige zeggenschap over het eigen lichaam, ongeacht huidkleur, afkomst of wereldbeeld. Bovendien beschouwen we mensen die alsnog de drang voelen om anderen te verminken, te brandmerken of te folteren, terecht als gevaarlijke, zieke criminelen. Als daar nog een chronisch gebrek aan empathisch vermogen bij komt kijken, stelt men veelal de klinische diagnose ‘psychopathie’.