Zwarte vlaggen

De zwarte vlag met de shahada in het wit staat voor het islamo-fascistisch streven om de huidige wereldorde te vernietigen en te vervangen door één groot sharia-kalifaat.

Bepaalde stromingen binnen de islam zeggen dat de komst van de Mahdi vooraf wordt gegaan door een moslimleger uit het Oosten die zwarte oorlogsvlaggen met zich meedragen.
De hadith zegt dat wanneer zwarte vlaggen uit het gebied van Khorasan komen, de verschijning van de Mahdi aanstaande is.

khorosan map 8
Een andere overlevering stelt dat de Boodschapper van Allah zei: ‘De zwarte banners zullen uit het Oosten komen. Wie over hen hoort moet zich aansluiten en zijn loyaliteit tonen, zelfs als dat betekent dat je door de sneeuw moet kruipen.’
In de islam zijn er twee vlaggen. De een is wit de ander zwart. Op beide vlaggen staat in het Arabisch geschreven: “Er is geen God dan Allah en Mohammed is zijn boodschapper.” De witte vlag [Al-Liwaa] dient als teken voor de leider van het leger. De zwarte vlag [Ar-Raya] wordt gebruikt door de soldaten van Allah. Het wordt ook de vlag van de jihad genoemd.

tyghbnjjToen Mohammed na acht jaar verbanning terugkeerde naar Mekka, kwam hij als veroveraar met in zijn kielzog tienduizend moslimssoldaten. Ze droegen zwarte vlaggen met zich mee. Op de vlaggen was één woord in het Arabisch geschreven: vergelding.

Ik kwam een keer in gesprek met een groep jonge moslimmannen en vroeg hen of de militaire superioriteit van Amerika en Israël voor islamitische landen een probleem waren. Eén van deze mannen reageerde heel boos en zei, “Jullie Amerikanen en zionisten kunnen zich beter gaan voorbereiden, want de zwarte vlaggen zullen komen!” Op dat moment had ik geen idee waar hij het over had. Later leerde ik de betekenis.

Vlag van de Jihad

theweepingeagle

zwarte vlaggen 55

 

Tabari VII: 38 Ik heb vernomen dat de profeet is vertrokken met 310 companen. De oorlogsvlag van de profeet werd door Ali gedragen.

 

Tabari VII In dit jaar werd voor de missie naar Kharrar de witte oorlogsvlag toevertrouwd aan Sa’d. Ik vertrok met 20 companen. We sliepen overdag en in de nacht marcheerden we voort tot we op de vijfde dag Kharrar bereikten. Al een dag eerder was er een karavaan met 60 man aangekomen.

 

Ishaq: 580 We hielpen Allah’s Apostel met duizend strijders en droegen zijn vlag aan het einde van onze lansen. We waren zijn helpers en beschermde zijn vlag in dodelijke gevechten. We verfde de vlag met bloed, want dat was de kleur.

 

Ishaq: 578 We braken de hoofden van de ongelovigen en spleet hun schedels met onze scherpe zwaarden. Het bloed gutste uit hun diepe wonden. Zij werden overwonnen met de wapperende oorlogsvlag in de hand van de profeet. Onze cavalerie werd ondergedompeld in opstijgend stof, onze speren trilde maar door ons behaalde de profeet de overwinning.