Geen islamofobie, wel islamonausea

Geen islamofobie, wel islamonausea

Islamonausea is sinds 2005 een taalelement en is een parodie op het nog niet zo lang bestaande taalelement islamofobie en verwijst naar het gevoel van misselijkheid, walging, ongenoegen, ongemak of afkeer dat door een ieder kan worden ervaren wanneer het geconfronteerd wordt met het Mohammedanisme, de islamitische cultuur of haar vertegenwoordigers.islamonausea n


Net als in vele andere misselijkmakende situaties, is islamonausea een normale en natuurlijke reactie op iets abnormaals.
Een reflex van misselijkheid is aangeboren, is biologisch natuurlijk, en gezond wanneer emotioneel en lichamelijk ongemak te ervaren wordt wanneer iets onaangenaam, ziekelijk of schadelijk is.

Het is niet fobisch of racistische wanneer er afschuw of misselijkheid ervaren wordt bij het horen/zien van islamitische slachtingen.
Hetzelfde geldt voor Mohammeds seksuele relatie met een negenjarig meisje of het afsnijden van ledematen en stenigingen in naam van Allah, uitgevoerd door copycats van profeet Mohammed.
Wat ook een gevoel van ongemak en afkeer geeft zijn de epidemische praktijken van gedwongen inteelt (die de intelligentie kan beschadigen en het risico op psychiatrische ziekten verhoogd), vaak vele generaties op rij.
Het is ook geen schande om een misselijk gevoel te krijgen bij het horen van informatie over de extreme sociale/psychische controle en geweld op vele miljoenen vrouwen om hen af te houden van hun rechten om mens te zijn zoals met het kiezen van een eigen seksuele partner, eigen kledingkeuze en zelf gekozen levensstijl.
De vele oproepen tot haat, geweld en het doden van niet-moslims onder bevel van de foutloze Koran zijn ronduit walgelijk en kan je eten niet meer doen smaken.

Hopelijk gaan moslims door het woord “islamonausea” beseffen dat bepaalde aspecten in hun gedrag zoals geweld en sociale controle op vrouwen en de oproepen uit de koran voor haat en moord op niet-moslims door velen worden beschouwd als ziekelijk en abnormaal.
Nicolai Sennels: De islamitische terreuraanslag in Boston gaf me islamonausea.
Moslims beschuldigen regelmatig het westen van islamofobie. Maar het voortdurende geweld en de terroristische aanslagen door moslims tonen aan, zoals onlangs gezien in Boston, dat vele moslims willen dat wij de islam juist gaan vrezen.
Maar we zijn niet bang. We hebben islamonausea. We voelen walging voor hun ongrondwettige godsdienst wiens heilige boek letterlijk oproept tot het schaden en doden van niet-moslims.
Het is schokkend om te zien hoe media en politici het verband tussen islam en terrorisme niet willen benoemen en onderzoeken, en daarmee de burgers onwetend houden over de gruwelijke waarheden van wereld’s snelst groeiende religie.

Recente opiniepeilingen laten zien dat ¾ van de Denen en Fransen een afkeer hebben van de islam.

Heb je last van islamonausea ? Dan ben je niet de enige.
Bron 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.