Wetenschap

een plus een

Bukhari:V4B55N546
Allah’s apostel zei; Als een man geslachtsgemeenschap heeft met zijn vrouw en hij komt als eerste klaar dan lijkt het kind op hem. Komt zij als eerste klaar dan zal het kind op haar lijken.

Tabari: 258 en Koran 15:26
Allah creëerde Adam uit stinkende zoete kleverige klei.

Koran 80:17
Waarvan is Adam van gemaakt? Van een spermadruppel. Hij creëerde hem in gepaste verhoudingen.                                                                 

Tabari : 258
Vervolgens zond hij de engel van de dood. Hij nam wat grond van de aarde en maakte een mengsel van rood, wit en zwarte aarde. Daarom zijn de kinderen van Adam verschillend.                                                                   

Bukhari:V4B54N430
De Apostel van Allah zei; ”Met betrekking tot de creatie van het menselijk wezen: Mensen worden samengebracht in de baarmoeder in veertig dagen tijd. Vervolgens ontstaat er van hen een klont bloed in een vergelijkbare periode. Het wordt een stuk vlees in veertig dagen tijd. Dan stuurt Allah een engel die wordt aangesteld om vier dingen te schrijven: De daden van het nieuwe schepsel, levensonderhoud, datum van overlijden met een gezegend of ellendig leven. Hij zal doen wat voor hem is voorschreven.”

Tabari : 293
Onderweg werd elke plek waar Adam zijn voet neerzette een woonplaats, en de interval tussen zijn voetstappen werd een woestijn tot hij Mekka bereikte.                  

Bukhari:V4B54N482
Mohammed zei; ”Het hellevuur klaagde bij de Heer en zei; Mijnheer, mijn verschillende delen vernietigen elkaar. Dus Hij stond maar twee ademhalingen toe. Eén in de zomer en één in de winter. Dit is de reden voor de hoge verschillen in temperaturen.          

Bukhari:V1B10N510
Mohammed zei ; Als het erg warm is dan komt dat door het razende hellevuur.           

Tabari 1:232
Gabriel brengt een helder kleed van licht naar de zon om het te laten schijnen.

Tabari : 233
Toen de boodschapper er naar werd gevraagd, antwoordde hij; Toen Allah klaar was met zijn schepping creëerde hij twee zonnen van licht. Zijn voorkennis vertelde hem dat hij er één zou veranderen in een maan. Dus de maan is kleiner.

Tabari : 244
Allah creëerde vervolgens voor de zon een strijdwagen met 360 handgrepen, en 360 engelen bevolkten de laagste hemel. En 360 engelen kregen de verantwoording over de maan.

Koran 18:83
Zij vragen u over Dhu’l-Qarnain [Alexander de grote]; Ik noem iets van zijn verhaal. Wij gaven hem autoriteit in het land en de middelen voor het vervullen van zijn doelen. Dus volgde hij een pad tot aan de plek waar de zon ondergaat. Hij zag dat de zon gevestigd was in zwart, modderig, warm water. Daar in de buurt vond hij mensen.

Tabari : 236
Wanneer de zon opkomt wordt zijn strijdwagen bezet door 360 engelen met gespreide vleugels….. Wanneer Allah de zon en de maan wil testen op hun gehoorzaamheid, tuimelt de zon van de wagen in de diepe oceaan. Als Allah de betekenis van dit teken wil verhogen en de engelen schrik wil aanjagen, dan laat hij de zon van de wagen vallen zodat er niets achter blijft. Dit is een totale eclips van de zon. Het is een tegenslag voor de zon.

Tabari : 235
De apostel van Allah zei; Allah creëerde een oceaan met golven, 918 km verwijderd van de hemel. De hemel staat in de lucht onder bevel van Allah. Er wordt geen druppel verspilt. Alle sterren [planeten] zijn in de hemel opgehangen als lampen voor moskeeën en aanbidden Allah.

Tabari : 236
Allah creëerde twee steden in de ruimte, elk met tienduizend poorten, elke op 6 kilometer afstand van elkaar. Als de inwoners niet met zo velen waren en ook niet zo luidruchtig dan konden zij bij zonsopgang en zonsondergang het harde geraas van de zon horen.                                             

Bukhari:V4B54N421
Ik liep tijdens zonsondergang hand in hand met de profeet. De profeet vroeg, ‘Weet je waar de zon onder gaat?’ Ik antwoordde:“Allah en zijn apostel weten het beter.”Hij zei: ‘ De zon beweegt naar beneden tot het zich neerbuigt onder de troon. De engelen die met de zon belast zijn doen hetzelfde. De zon vraagt toestemming om te stijgen. Het is toegestaan.

Tabari : 332
De zon en de maan waren in een eclips voor zeven dagen en nachten.”

Koran 67:3
We hebben zeven hemelen, de één boven de ander. Wij hebben de laagste hemel met lampen versierd en we hebben hen raketten gegeven om de satans te verdrijven; voor hen hebben wij een ondergang in de hel voorbereid met het meest intens laaiende vuur.”

Koran 21:26
En we hebben op de aarde bergen gezet als stabilisatoren, omdat de aarde zonder hen zal gaan schudden.

Tabari : 219
Toen Allah zijn schepping wilde creëren produceerde hij rook uit water. De rook zweefde imposant omhoog. Hij noemde het de hemel. Vervolgens liet hij het water opdrogen en maakte de aarde. Hij splitste het en maakte zeven aarden op zondag.                

Tabari : 234

Toen zei de profeet: Allah schiep oost en west aan de twee zijden van de aarde en aan de twee randen van de hemel. Er zijn in het westen 180 bronnen van zwarte klei. Dit is de reden waarom Allah zegt: “Hij vond de ondergaande zon in het voorjaar in de modder.                     

Koran 2:22, 21:32
We hebben de hemel gemaakt als beschermd dak voor de aarde.                                

Tabari : 204
Ik vroeg de Profeet; Waar was Allah voor zijn schepping?’ Mohammed antwoordde: Hij was in een wolk zonder lucht onder en boven.

Koran 38:27
Wij hebben de aarde niet voor niets gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.